Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συμβουλές για ταντρικό έρωτα για να έχετε πολλαπλούς οργασμούς

24 Μαΐου 2017 16:00
Συμβουλές για ταντρικό έρωτα για να έχετε πολλαπλούς οργασμούς

Σχεδόν όλοι έχουν ακούσει για το ταντρικό σεξ, ελάχιστοι όμως το γνωρίζουν σε βάθος. Αρκετοί σκέφτονται να το δοκιμάσουν, οι περισσότεροι παραμένουν στη σκέψη.

Σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι, ίσως πιο τολμηροί, που έχουν αφήσει το «παραδοσιακό» σεξ και κάνουν πράξη το ταντρικό.

Ο ταντρισμός θεωρεί το σεξ ιερό, όχι αμαρτωλό, είτε συμβαίνει στο πλαίσιο γάμου είτε όχι, και του προσδίδει μια διάσταση πιο πνευματική, πιο βαθιά και πιο εσωτερική, αλλάζοντας έτσι τα επίπεδα της σεξουαλικότητας: δεν κάνεις απλώς σεξ, απολαμβάνεις τον έρωτα – μέγιστη η διαφορά! Η ερωτική πράξη γίνεται με τρόπο απολύτως αισθησιακό και με πλήρη σεβασμό, κανείς δεν εκμεταλλεύεται κανέναν, κανείς δεν βιάζεται, επιμηκύνεις συνειδητά τη διάρκεια, κορυφώνεις σταδιακά την ένταση, δεν στοχεύεις αποκλειστικά στη δική σου απόλαυση, παίρνεις και προσφέρεις ηδονή, βιώνετε μαζί τα υψηλότερα επίπεδα αρμονίας, σύνδεσης και επαφής, απελευθερώνεστε…

Τάντρα & ταντρικό σεξ

Τάντρα σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «αλληλοπλέξιμο». Είναι όρος που αναφέρεται σε μια μορφή της ινδουιστικής γιόγκα στην οποία λατρεύεται η ένωση του άνδρα και της γυναίκας. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια επέκταση και απελευθέρωση της συνείδησης μέσω της σεξουαλικής πράξης, που τους βοηθά να ενωθούν με το σύμπαν. Κάποιοι άλλοι την αντιμετωπίζουν ως το μέσο για τη μετατροπή της σεξουαλικής ενέργειας σε μια κατάσταση έκστασης. Το ταντρικό μονοπάτι της απόλαυσης χρησιμοποιεί τη σεξουαλική ενέργεια πιο πάνω από τα φυσικά συμβατικά της όρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Απίστευτο τρολάρισμα του Ρουβά στον Ντάνο: «Είσαι σε άλλη ομάδα από σήμερα…» (Video)

Όταν ένα ζευγάρι κάνει ταντρικό σεξ, ανοίγουν τα δύο πιο χαμηλά τσάκρα των ερωτικών συντρόφων, το τσάκρα του σεξ, που βρίσκεται στην περιοχή της κοιλιάς, και το τσάκρα της βάσης, που εντοπίζεται στην περιοχή των γενετικών οργάνων. Τα συγκεκριμένα τσάκρα χρησιμεύουν ως πύλες εισόδου σε ένα δυνατό ρεύμα κοσμικής ενέργειας, το οποίο πολλαπλασιάζει την ερωτική αίσθηση. Πολλοί την παρομοιάζουν σαν ένα χορό με το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της/του συντρόφου τους, που οδηγεί στον κοσμικό οργασμό. Όταν η ενέργεια του ενός με την ενέργεια του άλλου φτάνει στο σημείο ταύτισης, τότε η παραγόμενη βιοενέργεια περνάει από το ένα σώμα στο άλλο και επιτυγχάνεται η απόλυτη ένωση.

Οργασμός σε αναμονή

Το ταντρικό σεξ είναι κάτι παραπάνω από μερικές αρχαίες τεχνικές που εφαρμόζεις κατά την ερωτική πράξη. Είναι μια διαφορετική φιλοσοφία του έρωτα που διδάσκει στους συντρόφους να σέβονται ο ένας τον άλλο παραμερίζοντας τον εγωισμό τους. Δεν είναι ο μοναδικός δρόμος για να το καταφέρεις, απλώς ένας από αυτούς. Για όσους το ψάχνουν βαθύτερα, στόχος είναι η απόλυτη εναρμόνιση με το σύμπαν. Στόχος για τους υπόλοιπους, η ανανέωση της ερωτικής τους σχέσης μέσω της υπέρτατης ηδονής.

Από εκεί και πέρα οι πρακτικές διαφέρουν. Οι οπαδοί του αυθεντικού, θρησκευτικού ταντρικού σεξ επιδιώκουν να εξαγνιστούν, να δαμάσουν και να εξισορροπήσουν το σώμα με το πνεύμα τους: ο άνδρας δεν εκσπερματώνει και δεν φτάνει ποτέ στο τέλος παρά μόνο για λόγους αναπαραγωγής! Αντίθετα, η δυτικοποιημένη παραλλαγή της τάντρα, απαλλαγμένη από τα θρησκευτικά στοιχεία, δεν ενστερνίζεται το μυστικισμό, είναι λιγότερο απαιτητική και έχει κυρίως τη μορφή του πνευματικού ηδονισμού: το πλατό της ερωτικής ικανοποίησης παρατείνεται χρονικά καθυστερώντας την εκσπερμάτιση του άνδρα. Κοινός τόπος, η αύξηση των επιπέδων σεξουαλικής ενέργειας και η μεγιστοποίηση της απόλαυσης.

Πηγή: womenonly.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share