Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021

Πέντε τρόποι για να μπεις στο μυαλό του άλλου! Ο τρίτος είναι τόσο απλός που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

10 Μαΐου 2017 19:21
Πέντε τρόποι για να μπεις στο μυαλό του άλλου! Ο τρίτος είναι τόσο απλός που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Είναι γνωστό πως οι γυναίκες και οι άντρες έχουμε τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης και αντίληψης των πραγμάτων. Τα δύο φύλα είναι λες και έχουν κατέβει από διαφορετικό πλανήτη και αρκετές φορές δεν υπάρχει ένα κοινό σημείο συνεννόησης.

Μπορεί να μην μπορέσουμε ποτέ να κατανοήσουμε τι σκέφτεται ο ανδρικός εγκέφαλος, υπάρχουν όμως μερικά κολπάκια για να καταλάβεις κάποια πράγματα και να βοηθήσεις την επικοινωνία στη σχέση σου.

1.Τι σκέφτεται:

Μπορεί να σκέφτεται τα πάντα μπορεί να μη σκέφτεται και τίποτα, ανάλογα τον άντρα. Οι άντρες δεν σκέφτονται σαν εμάς και δεν τα κάνουν περίπλοκα στο μυαλό τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Αποκάλυψη: Τελικά, ποιος αποχωρεί; Ποιος κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας; Φοβερό παρασκήνιο! (Video)

2.Γιατί το σκέφτεται:

Οι άντρες σπάνια σκέφτονται το γιατί έγινε κάτι. Δεν ψάχνουν και δεν θέλουν να βρουν το νόημα σε κάτι που συνέβη ή να αναλύσουν τους λόγους που μπορεί εσύ να είπες κάτι. Απλά σκέφτεται τι τους άρεσε και τι όχι.

3.Είναι απλοί:

Δεν καταστρώνουν σχέδια και στρατηγικές όπως πολλές από εμάς νομίζουμε ότι κάνουν. Είναι απλοί λένε ότι θέλουν όπως το θέλουν και το αισθάνονται.

4.Δεν σκέφτεται ποτέ σαν εσένα:

Με λίγα λόγια δεν σκέφτεται όπως εσύ και δεν θα έκανε ποτέ κάτι επειδή έχει σκεφτεί με γυναικείο τρόπο.

5.Θέλει να ξέρεις πως σκέφτεται:

Νιώθει την ανάγκη να βγει και να το φωνάξει «Είμαι αυτό που δείχνω» και «πραγματικά δεν σκέφτομαι τίποτα», κάθε φορά που τον ρωτάς «τι έχεις» ή «τι σκέφτεσαι».

Πηγή: YOUWEEKLY

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share