Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γίνεται να έχουν πολλαπλούς οργασμούς οι γυναίκες; Οι ειδικοί απαντούν

4 Μαΐου 2017 14:35
Γίνεται να έχουν πολλαπλούς οργασμούς οι γυναίκες; Οι ειδικοί απαντούν

Αν πιστεύετε ότι γνωρίζετε τα πάντα για το σεξ και για το σώμα σας, ξανασκεφθείτε το. Το σεξ είναι κάτι που μαθαίνουμε καθ όλη τη διάρκεια της ζωής μας. Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της σεξουαλικής πράξης είναι και ο οργασμός. Μπορούν οι γυναίκες να έχουν όχι έναν αλλά δυο, τρεις και τέσσερις οργασμούς, τους λεγόμενους πολλαπλούς οργασμούς; Πολλές υποστηρίζουν ότι τους έχουν βιώσει, για άλλες οι πολλαπλοί οργασμοί είναι περισσότερο ένας μύθος παρά πραγματικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριο κράξιμο στο μισθοφόρο από το Πρωινό: "Αυτό που έκανε είναι μικρόψυχο, σκατόψυχο!"

Όμως, σύμφωνα μελέτες μόνο το 15% έχει καταφέρει να βιώσει αυτή την διπλή ακόμα και τριπλή συνεχόμενη ευχαρίστηση. Και όπως υποστηρίζουν οι επιστήμονες δεν υπάρχουν πολλά δεδομένα όσο αφορά τους πολλαπλούς οργασμούς και την ύπαρξη τους, δεδομένου ότι είναι δύσκολο να μελετηθούν. Με τους άνδρες τα πράγματα όσο αφορά τον οργασμό είναι πιο εύκολα, αλλά με τις γυναίκες δεν είναι τόσο απλά. Ο γυναικείος οργασμός ποικίλλει μπορεί να μοιάζει με ένα πυροτέχνημα μέχρι και με ένα κεράκι που τρεμοσβήνει, ανάλογα με τη συστολή της μήτρας και πόσο διαρκεί. Επίσης, δεν είναι απαραίτητο οι δυο συνεχόμενοι οργασμοί να έχουν την ίδια ένταση, μπορεί ο δεύτερος να διαρκέσει πολύ λιγότερο από τον πρώτο.

Ο οργασμός είναι τελείως υποκειμενικός για κάθε γυναίκα. Έτσι πολλές γυναίκες που υποστηρίζουν ότι έχουν πολλαπλούς οργασμούς, μπορείς να υπερβάλλουν λιγάκι. Μερικές νομίζουν ότι έχουν βιώσει έξι συνεχόμενους οργασμούς, αλλά στην πραγματικότητα είναι πιο λίγοι, γιατί απλά θα μπορούσε απλά να είναι μικρές συσπάσεις των μυών του πυελικού εδάφους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα σχόλια για το ποίημα του Τσανγκ που θα σας λυγίσουν: «Για δες καιρό που διάλεξε ο π*υλος να σε πάρει…»

Παρόλα αυτά οι πολλαπλοί οργασμοί είναι πραγματικοί και σίγουρα όλες θα θέλαμε να τους βιώσουμε έστω για μια φορά στη ζωή μας. Τι πρέπει όμως να κάνετε για να τους ζήσετε. Καταρχάς πρέπει να σταματήσετε να προσπαθείτε. Αν επικεντρώνεστε συνέχεια σε αυτούς τότε δεν θα έρθουν ποτέ. Όσο πιο πολύ θέλετε πολλαπλούς οργασμούς, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να τους βιώσετε. Και αυτό γιατί όταν τους σκέφτεστε μπαίνετε σε μια αγχωτική διαδικασία, η οποία είναι καταστροφική για τη σεξουαλική σας ζωή. Αντί να προσεύχεστε για αυτή την πολλαπλή εμπειρία, επικεντρωθείτε στην ευχαρίστηση και πώς να την παρατείνετε. Οι πολλαπλοί οργασμοί θα έρθουν από μόνοι τους, εφόσον είστε χαλαρές και απολαμβάνετε τη σεξουαλική πράξη.

Μπορεί οι άνδρες να βιώνουν πιο εύκολα τον οργασμό, όμως οι γυναίκες μπορούν να έχουν έναν και μετά από δυο λεπτά να έχουν τον επόμενο. Και όσο πιο ανοικτές είστε στην εξερεύνηση της σεξουαλικής ζωής, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, τόσο πιο πιθανό είναι να βιώσετε την πολυ-οργασμική εμπειρία.

Πηγή: http://jenny.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share