Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

To στοματικό σεξ είναι υπέροχο και πραγματικά καλό για την υγεία σας! Τι αναφέρει έρευνα!

9 Δεκεμβρίου 2015
To στοματικό σεξ είναι υπέροχο και πραγματικά καλό για την υγεία σας! Τι αναφέρει έρευνα!

Ο Bruce Dickinson και ο Michael Douglas κατηγόρησαν το στοματικό σεξ ως τη νο.1 αιτία για τον καρκίνο της γλώσσας ο ένας και του φάρυγγα ο άλλος. Και αυτές οι δηλώσεις έκαναν πολύ κόσμο να το σκέφτεται δεύτερη φορά όταν επρόκειτο να κινηθεί προς Νότον!

Μία διαδικτυακή έρευνα της Daily Star όμως, έρχεται να βάλει την καρδιά μας πίσω στη θέση της, καθώς απ΄ότι φαίνεται, το στοματικό σεξ-εκατέρωθεν- έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία, με την πρόληψη του καρκίνου να είναι ένα από αυτά!

Το στοματικό, λοιπόν, είναι αυτό που θα μας κρατήσει ζωντανούς! Η πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη παγκοσμίως φδιαψεύδει τους ισχυρισμούς των Dickinson και Douglas.

Εκπρόσωπος του Journal της αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης δήλωσε πως η συχνή εκσπερμάτιση συνδέεται με μειωμένες πιθανότητες καρκίνου του προστάτη". Επίσης, όπως λέει ο Darryl Burch, καθηγητής αναπαργωγικών σπουδών, κατά τον οργασμό οι γυναίκες παράγουν ορμόνες όπως η οξυτοκίνη και άλλες ενδορφίνες που αποδεδειγμένα έχουν προστατευτικές ιδιότητες απέναντι στον καρκίνο και τις καρδιοπάθειες.

Επίσης, μια άλλη πρόσφατη έρευνα που έγινε με τη συμμετοχή 200 ετερόφυλων και ομόφυλων ζευγαριών, έδειξε ότι όσοι κατέφευγαν συχνά σε στοματικό σεξ, ήταν πιο δεμένοι, είχαν χαμηλότερα επίπεδα άγχους και άλλα οφέλη για την υγεία τους!

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share