Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Το μέγεθος του πέους στον κόσμο: Κάνε κλικ και δες τα "προσόντα" κάθε χώρας

9 Δεκεμβρίου 2015
Το μέγεθος του πέους στον κόσμο: Κάνε κλικ και δες τα

Οι άνδρες έχουν την τάση να ανταγωνίζονται μεταξύ τους όσον αφορά τα «προσόντα» τους και φαίνεται πως η μάχη δεν γνωρίζει... σύνορα!

Το μέγεθος του ανδρικού μορίου είναι ένα πολυσυζητημένο και πολυμελετημένο θέμα, δυστυχώς όμως υπάρχουν αρκετοί περιορισμοί στην επιστημονική προσέγγισή του.

5ab31dca27263a4aa7a03cee9e98fdee L

Αρχικά, υπάρχουν πολλές διαφορετικές μέθοδοι μέτρησης (π.χ. αυτο-αναφορά, μέτρηση από κλινικό ερευνητή) που δεν μπορούν να συγκριθούν μεταξύ τους. Επίσης, το υπό μελέτη δείγμα μπορεί να μην είναι απολύτως αντιπροσωπευτικό, καθώς πρόκειται για ένα ευαίσθητο ζήτημα και αρκετοί άνδρες –κυρίως όσοι νιώθουν ανασφαλείς για τα προσόντα τους– ίσως δεν είναι πρόθυμοι να συμμετάσχουν σε σχετικές έρευνες.

Παρ' όλα αυτά, τα διαθέσιμα δεδομένα υποδεικνύουν ότι παρατηρούνται σημαντικές διαφορές στο μέγεθος του πέους μεταξύ των διαφόρων χωρών.

Τι ισχύει στην Ελλάδα

penis size greece

Η χώρα μας φαίνεται να βρίσκεται αρκετά χαμηλά στην κλίμακα, με το μέσο μήκος να είναι τα 12,18 εκατοστά.

Τι ισχύει στον υπόλοιπο κόσμο

penis size worldwide

Μία θεωρία που εξηγεί πιθανώς γιατί παρατηρούνται σημαντικές διαφορές ανάμεσα στους πληθυσμούς διαφορετικών ηπείρων –για παράδειγμα, η διαφορά είναι σημαντική ανάμεσα στις αφρικανικές και τις ασιατικές χώρες– είναι η διαδικασία της εξέλιξης, η οποία υποδεικνύει ότι η ανάπτυξη του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος καθορίστηκε από τη διαθεσιμότητα ανδρών και γυναικών, άρα και από τον ανταγωνισμό ανάμεσα στους άνδρες κάθε μικρής κοινότητας.

Πηγή: onmed.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share