Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Άγριες Μέλισσες: Ποιο είναι το αγαπημένο ζευγάρι της σειράς; Τι ανέδειξε η ψηφοφορία μας;

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας;

5 Μαρτίου 2021 09:13
Άγριες Μέλισσες: Ποιο είναι το αγαπημένο ζευγάρι της σειράς; Τι ανέδειξε η ψηφοφορία μας;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγριες Μέλισσες: Μετά από μια δημοσκόπηση που κάναμε στον προσωπικό μας λογαριασμό στο Instagram, Athensmagazine.gr για το ποιο είναι το αγαπημένο ζευγάρι του κοινού, στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, μεταξύ Λάμπρου - Λενιώς και Μπάμπη- Ασημίνας το κοινό απάντησε Μπάμπης και Ασιμίνα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Τα ποσοστά της δημοσκόπησης:

Λάμπρος και Λενιώ: 33%

Μπάμπης και Ασημίνα: 67%

Μπορείτε να πάρετε μέρος σε περισσότερες δημοσκοπήσεις του Athensmagazine.gr ΕΔΩ

Μπάμπης και Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες: Λίγα λόγια για την σειρά του ΑΝΤ1

1958. Βρισκόμαστε στο Θεσσαλικό κάμπο και πιο συγκεκριμένα στο Διαφάνι, ένα μικρό χωριό έξω από την Λάρισα. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει για τη δημιουργία μίας μεγάλης βιομηχανικής ζώνης.

Πρόκειται για τα κτήματα των τριών αδερφών Σταμίρη: της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως. Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά, προκειμένου να εξασφαλίσει το μέλλον των μικρότερων αδερφών της. Να παντρευτεί τον πρωτότοκο γιο του, τον Σέργιο και εκείνος να πάρει τα πολυπόθητα κτήματα ως προίκα.

Ωστόσο, το ίδιο βράδυ του γάμου της αυτή και οι αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα, ανοίγοντας έναν φαύλο κύκλο, ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Εκ παραλλήλου, διαδραματίζονται και άλλες πολλές μικρές και μεγάλες ιστορίες. Η σειρά απεικονίζει τον τρόπο που ζούσαν οι άνθρωποι της εποχής, παρουσιάζοντας το αντίκτυπο της μετά κατοχικής περιόδου αλλά και διάφορα λαογραφικά και ηθογραφικά στοιχεία.

Λάμπρος και Λενιώ

 

Social

Ροή ειδήσεων

Share