Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

E-food vs Wolt: Ποια πλατφόρμα προτιμάει ο κόσμος; Τι ανέδειξε η ψηφοφορία μας;

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας;

5 Μαρτίου 2021 08:53
E-food vs Wolt: Ποια πλατφόρμα προτιμάει ο κόσμος; Τι ανέδειξε η ψηφοφορία μας;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από μια δημοσκόπηση που κάναμε στον προσωπικό μας λογαριασμό στο Instagram, Athensmagazine.gr για το ποια είναι η καλύτερη πλατφόρμα μεταξύ E-food και Wolt το κοινό απάντησε το e-food και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Τα ποσοστά της δημοσκόπησης:

E-food: 77%

Wolt: 23%

Μπορείτε να πάρετε μέρος σε περισσότερες δημοσκοπήσεις του Athensmagazine.gr ΕΔΩ

Λίγα λόγια για το E-food

Δεν υπάρχουν πολλές λέξεις να περιγράψουν την πολυτέλεια του να έχεις κάποιον να σου φέρνει ό,τι θες, ακριβώς όπως το θες, εκείνη ακριβώς τη στιγμή που το χρειάζεσαι. Εξαίσιο. Υπέροχο. Εξαιρετικό. Μάλλον υπάρχουν λέξεις τελικά. Είναι απλά απίστευτο.

Εκεί για τον καφέ σου, εκεί για τις βραδινές λιγούρες σου, εκεί για τις μέρες που γύρναγες σπίτι κι έβρισκες φασολάκια. Εκεί και για τα καθημερινά σου ψώνια από το supermarket, το κρασάκι που θέλεις να βάλεις για να χαλαρώσεις, εκεί για τις μπανάνες και τα φιλέτα κοτόπουλου όταν φτάνει η περίοδος που προετοιμάζεσαι για το #bikinibody season. Το efood βρίσκεται εκεί και με τρεις μόνο κινήσεις μπορείς να έχεις στην πόρτα σου ό,τι ώρα θες όλα όσα χρειάζεσαι!

Δεν είναι απλά μια υπηρεσία. Είναι το φαγητό. Είναι ο καφές. Είναι τα καθημερινά σου ψώνια. Είναι η ποικιλία. Είναι τα καταστήματα. Είναι η ταχύτητα. Είναι η εμπειρία, η εξέλιξη και καινοτομία.

Θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο που οι άνθρωποι παραγγέλνουν και να δημιουργήσουμε μια φανταστική online delivery εμπειρία. Θέλουμε κάθε παραγγελία να είναι μια efood παραγγελία. Αλλά δεν μένουμε εκεί!

Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και φιλανθρωπικές οργανώσεις, στεκόμαστε στο πλάι των ανθρώπων που μας έχουν ανάγκη. Σε αυτό το πλαίσιο γεννήθηκε το Love Delivered και εκφράζει έμπρακτα τον βασικό μας στόχο να δίνουμε πίσω και να προσφέρουμε στην κοινωνία. Μέσω των ενεργειών “Love Delivered” καλούμε τους χρήστες να συνεισφέρουν μέσω της παραγγελίας τους σε επιλεγμένους σκοπούς.

Λίγα λόγια την πλατφόρμα Efood

Λίγα λόγια το Wolt

Είμαστε μια εταιρεία τεχνολογίας με έδρα το Ελσίνκι, γνωστή για την πλατφόρμα παράδοσης φαγητού. Διευκολύνουμε τους πεινασμένους να βρουν υπέροχο φαγητό από τους συνεργάτες του εστιατορίου μας είτε είτε να το παραλάβουν είτε να το παραδώσουν από έναν από τους συνεργάτες παράδοσης.

Σήμερα, είμαστε επίσης ολοένα και πιο γνωστοί ότι επιτρέπουμε στους ανθρώπους να έχουν την ίδια εμπειρία παράδοσης Wolt από σχεδόν οποιονδήποτε τύπο μανάβικου, λιανικού καταστήματος ή μπουτίκ εντός της πόλης.

Το Wolt ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2015 στο Ελσίνκι της Φινλανδίας μαζί με δέκα εστιατόρια. Στα πέντε σύντομα χρόνια από τότε, έχουμε επεκταθεί σε 23 χώρες και περισσότερες από 129 πόλεις, εξυπηρετώντας περισσότερους από 10 εκατομμύρια πελάτες, μαζί με 60.000 συνεργάτες ταχυμεταφορών, καθώς και 30.000 συνεργάτες εστιατορίων και λιανικής. Πίσω από όλα αυτά, η ανάπτυξη είναι πολλά μαθήματα και λάθη, που μας έχουν διαμορφώσει να γίνουμε η εταιρεία που είμαστε σήμερα.

Λίγα λόγια την πλατφόρμα Wolt

TAGS
 

Social

Ροή ειδήσεων

Share