Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βενέτης vs Στεργίου: Ποιο φούρνο προτιμάει ο κόσμος; Τι ανέδειξε η ψηφοφορία μας;

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας;

5 Μαρτίου 2021 08:04
Βενέτης vs Στεργίου: Ποιο φούρνο προτιμάει ο κόσμος; Τι ανέδειξε η ψηφοφορία μας;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από μια δημοσκόπηση που κάναμε στον προσωπικό μας λογαριασμό στο Instagram, Athensmagazine.gr για το ποιος είναι ο καλύτερος φούρνος στην Αθήνα μεταξύ Στεργίου και Βενέτη το κοινό απάντησε ο... Βενέτης!!!

Τα ποσοστά της δημοσκόπησης:

Στεργίου: 47%

Βενέτης: 53%

Μπορείτε να πάρετε μέρος σε περισσότερες δημοσκοπήσεις του Athensmagazine.gr ΕΔΩ

Λίγα λόγια για τον φούρνο Στεργίου

Η Εταιρεία μας είναι οργανωμένη, σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται ακόμη και στις πιο δύσκολες και απρόβλεπτες συνθήκες. Η σημαντική εμπειρία των στελεχών μας, τόσο στον τομέα έρευνας και παραγωγής, όσο και στον τομέα των δικτύων πωλήσεων και διανομών, και πάνω απ' όλα η αγάπη για τη δουλειά μας, εξασφαλίζει την εγγυημένη ανοδική μας πορεία.

Στόχοι της εταιρίας

  • Διατήρηση της ηγετικής μας θέσης σε ανοιχτές, κλειστές αγορές και χώρους μαζικής εστίασης.
  • Επέκταση του δικτύου διάθεσης των προϊόντων μας πανελλαδικά.
  • Ανάδειξη του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας μέσα από τις καθημερινές του δραστηριότητες.
  • Διατήρηση της υψηλής παρεχόμενης ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία.
  • Διατήρηση των οικονομιών κλίμακας για την επίτευξη χαμηλών τιμών.
  • Συνέπεια και εξυπηρέτηση σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών.

Λίγα λόγια για τον φούρνο Στεργίου

Λίγα λόγια για τον φούρνο Βενέτη

1948: Ο πρώτος φούρνος Βενέτη ανοίγει στη Νέα Ερυθραία(Στην σημερινή Κηφισιά). Από τότε το μαγικό ταξίδι μας στον χώρο της χειροποίητης αρτοποιίας προσφέρει μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

1972: Ο κ. Χαράλαμπος Βενέτης, σε ηλικία μόλις 24 χρονών, αναλαμβάνει τον οικογενειακό φούρνο.

1975: Ο οικογενειακός φούρνος μεταφέρεται στην Τατοίου και γίνεται σημείο αναφοράς για όλη την Αττική. Μια σειρά από νέες κατηγορίες ευρωπαϊκών άρτων, νέα προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής αλλάζουν τον γευστικό χάρτη της Αθήνας.

1994:Το πρώτο, στην κατηγορία αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής, κατάστημα με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchise).

1995: Νέα μονάδα παραγωγής στην περιοχή της Λυκόβρυσης, με χώρους παραγωγής 14.000 τ.μ.

2002: Νέα διοίκηση της εταιρίας - νέο σύγχρονο, αναπτυξιακό πρόγραμμα ποιοτικής αναβάθμισης, σε όλους τους τομείς, με ταυτόχρονη αναδιοργάνωση όλων των υπηρεσιών της.

2010: ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL’’. Το πρωτοποριακό concept καταστήματος, που αλλάζει για πάντα την έννοια του φούρνου, προσφέροντας κορυφαίες γευστικές εμπειρίες. Ο πρώτος "πολυχώρος γεύσης', με ολοκληρωμένες, ποιοτικές προτάσεις, που καλύπτουν κάθε ανάγκη του καταναλωτή: πλήρες πρωινό, πλούσιες ποικιλίες καφέ, ροφήματα, επώνυμο γλυκό, μια νέα σειρά αρτοσκευασμάτων ειδικής διατροφικής αξίας. Και για πρώτη φορά, σπιτικό φαγητό από ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, με την υπογραφή του γνωστού σεφ Γιάννη Τζελέπη.

2012: «ΒΕΝΕΤΗ 1948». Η premium σειρά ΒΕΝΕΤΗ. Πρώτο κατάστημα «ΒΕΝΕΤΗ 1948» στην Κηφισίας. Θα ακολουθήσουν, το εμβληματικό ΝΕΟΝ στην Ομόνοια, στο νησί της Μυκόνου και πολλά ακόμη. Υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες, κορυφαίας ποιότητας προϊόντα κι ένα αρχιτεκτονικό μικροσύμπαν με επιβλητικό και ταυτόχρονα φιλόξενο design.

2018: 5 νέα καταστήματα, διεθνών προδιαγραφών, στον Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος.

2020: Βενέτη Great. Ένα νέο concept που παρουσιάζει το μεγαλείο της μεσογειακής διατροφής προσαρμοσμένο στους σύγχρονους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της ζωής . Στα Βενέτη Great η υψηλή ποιότητα σε προσιτές τιμές συνδυάζονται με την ανάγκη για γρήγορη, υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση.

Τον Μάιο 2020 έρχεται στο εμβληματικό κτήριο ΄Μπάγγειον’ στην πλατεία Ομονοίας φιλοδοξώντας να αλλάξει τα δεδομένα στην ελληνική εστίαση .

Λίγα λόγια για τον φούρνο Βενέτη

TAGS
 

Social

Ροή ειδήσεων

Share