Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

FUNK! Collections: Τα πιο trendy handmade οπτικά παγκοσμίως, τώρα και στην Ελλάδα!

8 Ιουλίου 2013
FUNK! Collections: Τα πιο trendy handmade οπτικά παγκοσμίως, τώρα και στην Ελλάδα!

H Delta Vision Hellas συστήνει την FUNK Optics στην ελληνική αγορά, ένα από τα τελευταία ανεξάρτητα brands, handmade οπτικών παγκοσμίως!

Το όραμα του ιδρυτή και designer Dieter Funk γεννήθηκε το 1992 στο Μόναχο! Ο αντικομφορμιστής designer, αποφάσισε να αναγάγει τα γυαλιά σε fashion statement και τα κατάφερε! Το αποτέλεσμα ήταν κάτι περισσότερο από ξεχωριστό με μια σχεδιαστική γκάμα που περιλαμβάνει από haute couture, sport αλλά και vintage δημιουργίες, με τη μοναδική οπτική του ιδρυτή και των συνεργατών του! Η ποιότητα των υλικών, οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες αλλά και η διαφορετικότητα καθιστούν την FUNK πολύ σύντομα το αγαπημένο brand των celebrities και trendsetter στον τομέα των οπτικών και της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας!

FUNK! Collections

Τρεις διαφορετικές κολεξιόν οπτικών οράσεως και ηλίου από την FUNK Optics!

FUNK Royal: Εμπνευσμένη από κλασικά μοντέλα των τελευταίων 60 χρόνων, ανανεώνεται κάθε σεζόν με μοναδικές γραμμέςκαι στυλ

FUNK FOOD: μια επαναφορά στις βάσεις του brand και στις αρχές των ‘90s. Χρώμα, λάμψη, ένα επιτυχημένο σχεδιαστικό πείραμα για τον ιδρυτή Dieter Funk!


ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ SHOPPING ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Οπτικά

Ροή ειδήσεων

Share