Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

H Varelas Home Design συνέβαλε καθοριστικά στη δημιουργία του υπερσύγχρονου γηπέδου ΑΕΚ ΟΠΑΠ Αρένα

Η Νο1 εταιρεία στην κατηγορία της

14 Φεβρουαρίου 2023 10:40
H  Varelas Home Design συνέβαλε καθοριστικά στη δημιουργία του υπερσύγχρονου γηπέδου ΑΕΚ ΟΠΑΠ Αρένα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H εταιρία Varelas Home Design, η Νο1 εταιρεία στην κατηγορία της και μία από τις πρωτοπόρες στον χώρο των ειδών υγιεινής και πλακιδίων, ανακοινώνει με χαρά την συμμετοχή της σε ένα μεγάλο έργο που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και αυτό δεν είναι άλλο από το υπερσύγχρονο γήπεδο ΑΕΚ ΟΠΑΠ Αρένα.

Η Varelas Home Design συνέβαλε δημιουργικά στην κατασκευή του υπερσύγχρονου γηπέδου, ενός project με ιδιαίτερες απαιτήσεις, χρονικούς περιορισμούς και ποικίλες αντιξοότητες.

Varelas Home Design

Βάζοντας το προσωπικό της στίγμα σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του γηπέδου προμηθεύοντας με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, τα μπάνια, τους χώρους της εισόδου και υποδοχής, των μουσείων, των κοινόχρηστων σημείων, των VIP και του bar lounge, η Varelas Home Design συνέβαλε στην δημιουργία ενός άρτιου και εντυπωσιακού αποτελέσματος, το οποίο έχει αποσπάσει χιλιάδες θετικά σχόλια.

Varelas Home Design

Συγχρόνως έφερε εις πέρας την παράδοση ειδικών κατασκευών στους χρωματισμούς καθώς και με το λογότυπο της ομάδας (μπαταρίες, νιπτήρες, λεκάνες, πλακάκια για τις σουίτες κλπ.), δίνοντας μια μοναδική πινελιά, με τον τρόπο που μόνο η Varelas Home Design ξέρει να κάνει.

Varelas Home Design

Η Varelas Home Design ευχαριστεί όλους του ανθρώπους για την εμπιστοσύνη και την άρτια συνεργασία για την ολοκλήρωση αυτού του απαιτητικού και πολυσύνθετου έργου και παραμένει σε ετοιμότητα για την επόμενη δημιουργική πρόκληση!

Varelas Home Design

Στοιχεία Επικοινωνίας:

 

Design

Ροή ειδήσεων

Share