Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Crash test για τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής!

10 Νοεμβρίου 2017 15:00
Crash test για τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής!

Ποιες είναι οι συνήθειες υγιεινής που ακολουθείς για να διατηρείσαι φρέσκια και προστατευμένη όλη ημέρα; Πως τις έχεις ενσωματώσει στην καθημερινή σου ρουτίνα; Ποιό είναι το αγαπημένο σου προϊόν; Αυτά και άλλα πολλά επιχειρήσαμε να μάθουμε κάνοντας μια μικρή έρευνα στα διπλανά μας γραφεία, αφού προηγουμένως εφοδιάσαμε τις συναδέλφους μας, με το δικό τους αγαπημένο femfresh, το οποίο ξεχωρίζει για την υποαλλεργική του σύνθεση, ενώ ακόμη είναι δερματολογικά και γυναικολογικά ελεγμένο με ουδέτερο ph χωρίς σαπούνι και paraben. Δες τι μας είπαν:

Ελευθερία Λ.
Δεν έχω καθόλου χρόνο για χάσιμο! Γι'αυτό και επίλεξα τα υγρά μαντηλάκια Freshening and Soothing Cloths, τα οποία μου πρόσφεραν έναν εξπρές καθαρισμό για την ευαίσθητη περιοχή, ενώ παράλληλα απομάκρυναν τις δυσάρεστες οσμές χαρίζοντας άμεση αναζωογόνηση. Επίσης, είναι τόσο πρακτικά που μπορώ να τα έχω πάντα μαζί μου, όπου και εάν βρίσκομαι”.

Κατερίνα Δ.
Χρησιμοποίησα τo υγρό καθαρισμού Active Fresh Wash, και σε χρόνο dt μου έδωσε μια αίσθηση φρεσκάδας, που κράτησε για ώρες! Ένιωθα απίστευτα καθαρή και δροσερή από το πρωί μέχρι το βράδυ!”

Αναστασία Κ.
Υποφέρω από συχνούς ερεθισμούς στην επίμαχη περιοχή και με το
Soothing Wash, βρήκα πραγματικά ένα σύμμαχο για τη φροντίδα της αφού προσφέρει άμεση ανακούφιση και ενυδάτωση σε βάθος. Και όλα αυτά χωρίς να διαταράσσει καθόλου τη φυσιολογική ισορροπία του pH της.”

Ελένη Γ.
Αναζητούσα μια καθημερινή φροντίδα για την επίμαχη περιοχή, χωρίς να δημιουργεί ερεθισμούς. Δοκιμάζοντας το Daily Intimate Wash ενθουσιάστηκα γιατί
μου προσέφερε όλα όσα ζητούσα προστατεύοντας την επίμαχη περιοχή με την ευεργετική αλόη, που περιέχεται στη σύνθεσή του”.

Ιnfo:
Τα προϊόντα femfresh θα τα βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Hondos Center.
Για περισσότερα ακολούθησε το femfresh στο Instagram: www.instagram.com/femfreshgreece/
#femfreshgreece

 

Beauty

Ροή ειδήσεων

Share