Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Γλυφάδα - Ανοίγει τις πύλες του το No1 Grand Μασούτης

Οι αγορές θα γίνουν... απόλαυση

7 Δεκεμβρίου 2023 14:24
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Γλυφάδα - Ανοίγει τις πύλες του το No1 Grand Μασούτης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διατηρεί μια φιλική και αμοιβαία εμπιστοσύνη με τους καταναλωτές εδώ και πολλά χρόνια, προσέχοντας πάντα να είναι στο πλευρό τους μέσω κινήσεων που αναδεικνύουν την εστίασή της στον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Έτσι, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους πελάτες, καθώς το 1ο Grand Μασούτης στην Αττική είναι πλέον πραγματικότητα.

Το κατάστημα στην Γλυφάδα θα ανοίξει τις πύλες του την Παρασκευή 8/12 στις 10:30 το πρωί, φέρνοντας μαζί του πολλές εκπλήξεις για όλους. Είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους πελάτες σε έναν εντυπωσιακό χώρο, που υπόσχεται να κάνει τις αγορές σου... απόλαυση! Ξεχνά την κόπωση και την αναμονή και κάνε τις αγορές σου στο 1ο Grand Μασούτης πιο άνετα και ξεκούραστα από ποτέ.

Καινούργιο περιβάλλον

Ένας πολυβραβευμένος εργοδότης, ανάμεσα στους μεγαλύτερους στην Ελλάδα, πάντα στέκεται δίπλα στον καταναλωτή και στις ανάγκες του. Εδώ και 47 χρόνια, τα καταστήματα λιανικής Μασούτης αποδεικνύουν καθημερινά την αφοσίωσή τους στον άνθρωπο και στις ανάγκες του.

Σήμερα, η ανάγκη για ανανέωση στον τρόπο που γίνονται οι αγορές υπήρξε η έμπνευση πίσω από το νέο κατάστημα Μασούτης Γλυφάδας. Αυτό το πρότυπο κατάστημα έχει έμφαση στην προσφορά φρέσκων προϊόντων και παρέχει ένα περιβάλλον αγορών που είναι ακόμα φιλικότερο, με επιπλέον παροχές που κάνουν κάθε επίσκεψη εδώ ακόμα καλύτερη.

Με τον πρώτο Grand Μασούτης, η παρουσία της αλυσίδας στην Αττική ενισχύεται σημαντικά, καθώς ο αριθμός των καταστημάτων ανέρχεται πλέον σε πάνω από 60. Ο στρατηγικός σχεδιασμός προβλέπει, επίσης, το άνοιγμα επιπλέον καταστημάτων σε πολυσύχναστες περιοχές της Αθήνας.

Η Διαμαντής Μασούτης, άλλωστε, έχει ως βασική της αρχή να ικανοποιεί τις ανάγκες και επιθυμίες των καταναλωτών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να τους προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορών, μέσα από την υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, που είναι διαχρονικά και σταθερά αδιαπραγμάτευτη.

Στο ολοκαίνουργιο 1ο Grand Μασούτης στην Αττική, τα προνόμια για τους καταναλωτές είναι σημαντικά. Με 8 ταμεία για άνετη, γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση, καθώς και 83 άτομα προσωπικό, αποχαιρετάς την ταλαιπωρία και την αργοπορία. Επιπλέον, προσφέρουμε 200 θέσεις parking για άμεση πρόσβαση, καθιστώντας τις αγορές σου απλές και ευχάριστες.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Γλυφάδα - Ανοίγει τις πύλες του το No1 Grand Μασούτης

Στα Τμήματα Μασούτης θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι

Για να καλύψει όλο και περισσότερες ανάγκες το 1ο Grand Μασούτης στην Γλυφάδα διαθέτει νέα Τμήματα, με καθημερινή έμφαση σε πραγματικά προσιτές τιμές για όλους, ενώ πολλαπλές και ποίκιλλες πολύ δυνατές προσφορές θα σε περιμένουν εδώ κάθε μέρα:

  • Ζαχαροπλαστείο
  • Έψηση - έτοιμο φαγητό & διανομή κατ' οίκον
  • Αρτοπωλείο
  • Κρεοπωλείο
  • Sushi
  • Ιχθυοπωλείο
  • Μαναβική
  • Τυριά/Αλλαντικά

Στα highlights σημείωσε την πολύ ιδιαίτερη, με εξαιρετικά ενημερωμένη Κάβα του καταστήματος με εντυπωσιακό σχεδιασμό.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Γλυφάδα - Ανοίγει τις πύλες του το No1 Grand Μασούτης

Σέβεται το περιβάλλον

Ο αυθεντικός σεβασμός και η φροντίδα προς το περιβάλλον αποτελούν την κύρια προτεραιότητα της Διαμαντής Μασούτης, η οποία χρησιμοποιεί μηχανισμούς εξοικονόμησης ενέργειας. Το Plasma Quad, ένα πρωτοποριακό σύστημα εξαερισμού, αποτελεί μοναδικότητα στον κλάδο, ενώ η ψυκτική εγκατάσταση των καταστημάτων χρησιμοποιεί την τεχνολογία του CO2, η οποία εξασφαλίζει αποδοτικότερη λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας.

Επιπλέον, όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος, το δυναμικό καταστροφής του όζοντος (ODP) του C02 είναι 0 και το δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη (GWP) είναι 1, που είναι πολύ μικρότερο από αυτό των φθοριούχων ψυκτικών μέσων.

Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος του CO2 που χρησιμοποιείται για την ψύξη είναι χημικό και βιομηχανικό υποπροϊόν που εκπέμπεται από τα εργοστάσια, η χρήση CO2 ως ψυκτικού μέσου είναι σαν την ανακύκλωση ή την καθυστέρηση της εκπομπής αυτών των καυσαερίων, κάτι που είναι αρκετά ωφέλιμο για το περιβάλλον.

Ο κλιματισμός γίνεται με συστήματα αντλιών θερμότητας, οι οποίες υπάγονται στις ΑΠΕ. Οι εσωτερικές μονάδες διαθέτουν ειδικά φίλτρα, τα οποία συγκρατούν και εξουδετερώνουν ιούς και βακτήρια, ενώ ο φωτισμός γίνεται στο σύνολό του με LED, για την καλύτερη λειτουργία και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Εδώ θα βρεις επίσης 4 κάδους ανακύκλωσης για Μαγειρικό λάδι, Λαμπτήρες, Ηλεκτρικές συσκευές και Μπαταρίες, ενώ τα καρότσια και τα καλαθάκια των πελατών είναι από χρησιμοποιημένα ναυτικά δίχτυα και σχοινιά αλιείας.

“Γιατί στην Μασούτης αγαπάμε το περιβάλλον!”

Εμπορικές προσφορές (με ισχύ από 8 έως 24/12)

H Διαμαντής Μασούτης αφουγκράζεται πάντα τις ανάγκες των καταναλωτών και προσπαθεί να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αγορές τους, προσφέροντας καθημερινά εμπορικές προσφορές που κάνουν καλό στην... τσέπη μας! Έτσι με αφορμή το άνοιγμα του Νο1 Grand Μασούτης στην Γλυφάδα οι επισκέπτες έχουν στη διάθεσή τους τις εξής προσφορές:

1) 500 τυχεροί κερδίζουν πόντους αξίας 20€ στην mascard

2) 200 τυχεροί κερδίζουν από 1 πολυλειτουργικό σετ εργαλείων μαγειρικής

3) Τυχερό Καρότσι. Ανα 1 ώρα, 1 τυχερός – στο ταμείο – πριν ολοκληρωθεί η συναλλαγή θα κερδίζει τα ψώνια που έκανε.

4) Μεγάλες κληρώσεις δώρων αξίας : 8.000€

5) Οι πελάτες που θα εκδίδουν, νέα κάρτα mascard, θα λαμβάνουν αυτόματα 200 πόντους (6€) με την προϋπόθεση να καταχωρούν τα στοιχεία τους.

6) Το φυλλάδιο που θα κυκλοφορήσει από 8-24/12 έχει πολύ ανταγωνιστικές προσφορές. Είναι πολύ δυνατό.

7) Επιλεγμένα προϊόντα που υπάρχουν στο φυλλάδιο εγκαινίων προσφέρονται έως και 50% πιο φθηνά με τη mascard

Θα το βρεις εδώ:

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Γλυφάδα - Ανοίγει τις πύλες του το No1 Grand Μασούτης

Info

Για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές μπες στο masoutis.gr.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share