Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Πασχαλινά «γεύματα αγάπης» από τη Lidl Ελλάς σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Τοποθετεί την κοινωνική προσφορά σε πρώτο πλάνο και προσφέρει για ακόμη μία φορά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη

21 Απριλίου 2023 12:52
Πασχαλινά «γεύματα αγάπης» από τη Lidl Ελλάς σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κατά τη φετινή πασχαλινή περίοδο, η Lidl Ελλάς προσέφερε πλήρη πασχαλινά γεύματα σε ευάλωτους συνανθρώπους μας σε συνεργασία με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία συμμετείχε στο Πασχαλινό Γεύμα Αγάπης για τους φιλοξενούμενους στις δομές του Δήμου Αθηναίων καθώς και τους άστεγους συμπολίτες μας, που οργανώθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα στο Δημοτικό Στάδιο Ρουφ. Η Lidl Ελλάς στήριξε τη διανομή γευμάτων και στις υπόλοιπες δομές του Δήμου και προσέφερε συνολικά 1400 γεύματα.

Στη Θεσσαλονίκη, η Lidl Ελλάς σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης στήριξε τη διανομή γευμάτων στους ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών του Δήμου και προσέφερε συνολικά 750 γεύματα για την Κυριακή του Πάσχα. Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της δομής «Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου» του Δήμου Θεσσαλονίκης με αποδέκτες 650 οικογένειες. Οι διανομές πραγματοποιήθηκαν σε έξι σημεία διανομής συσσιτίων, στις πέντε δημοτικές κοινότητες και στη δημοτική ενότητα Τριανδρίας.

Πασχαλινά «γεύματα αγάπης» από τη Lidl Ελλάς σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Παράλληλα, σε συνεργασία με το γραφείο του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, στήριξε τις διανομές γευμάτων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως, προσφέροντας συνολικά 300 εορταστικά γεύματα για την Κυριακή του Πάσχα.

Επιπλέον, προχώρησε σε διανομή τροφίμων σε 320 κατοίκους των Δημοτικών Κοινοτήτων και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας με στόχο την ενίσχυση του εορταστικού τραπεζιού των οικονομικά αδύναμων συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη στήριξης, έστω και πρόσκαιρα.

Η Lidl Ελλάς ακολουθεί πιστά τη δέσμευσή της για ένα καλύτερο αύριο και συνεχίζει να προσφέρει με κάθε ευκαιρία σε όσους έχουν ανάγκη.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share