Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καμία Πρωταπριλιά: Χιλιάδες ευρώ από τον Σκλαβενίτη στον κόσμο!

Μεγάλη ευκαιρία για όλους

1 Απριλίου 2023 12:23
Καμία Πρωταπριλιά: Χιλιάδες ευρώ από τον Σκλαβενίτη στον κόσμο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σκλαβενίτης πάντοτε έδειχνε την ευσυνειδησία του ως προς τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, με τη γνωστή αλυσίδα να προσφέρει σπουδαία δώρα στο επόμενο χρονικό διάστημα, σημειώνοντας παράλληλα σπουδαία έσοδα.

Πολλές φορές έχει γραφτεί η είδηση περί διαγωνισμών του Σκλαβενίτη με υπερτυχερούς, με την εταιρεία να διαψεύδει και να εφιστά την προσοχή για απάτες. Αυτή τη φορά όμως ο Σκλαβενίτης όντως μοιράζει λεφτά και το ανακοίνωσε επίσημα στην ιστοσελίδα του.

Σκλαβενίτης δώρα

«Από σήμερα 30/3 ξεκινά στα Καταστήματά μας ο διαγωνισμός “Καλό Πάσχα”, ο οποίος θα διαρκέσει έως και το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου. Δελτία συμμετοχής θα βρείτε στα σημεία πώλησης των προϊόντων τα οποία συμμετέχουν στον διαγωνισμό και την κάλπη στην υποδοχή του κάθε Καταστήματος.

Από την κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Μαΐου, θα αναδειχθούν:

  • 5 τυχεροί, οι οποίοι κερδίζουν Δωροεπιταγές ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ συνολικής αξίας 3.000€ ο καθένας
  • 10 τυχεροί, οι οποίοι κερδίζουν Δωροεπιταγές ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ συνολικής αξίας 1.000€ ο καθένας
  • 20 τυχεροί, οι οποίοι κερδίζουν Δωροεπιταγές ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ συνολικής αξίας 500€ ο καθένας
  • 300 τυχεροί, οι οποίοι κερδίζουν Δωροεπιταγή ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ αξίας 50€ ο καθένας

Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν είναι υποχρεωτική η αγορά προϊόντων».

«Πόλεμος νεύρων» για Σκλαβενίτη, ΑΒ Βασιλόπουλο, Lidl και My Market - Συναγερμός σε όλες τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ για μια περιοχή της Ελλάδας, που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον και θέλουν να κατακτήσουν.

Οι υψηλές προσδοκίες για περαιτέρω άνοδο της τουριστικής κίνησης στην περιοχή της Μεσσηνίας δεν έχει κινητοποιήσει μόνο τους επενδυτές από τον κλάδο της φιλοξενίας, αλλά και τους επιχειρηματίες της οργανωμένης λιανικής.

Η αγορά της Καλαμάτας θεωρείται πολύ ελκυστική για τους επιχειρηματίες της οργανωμένης λιανικής λόγω της μεγάλης ανόδου της τουριστικής κίνησης που καταγράφεται τα τελευταία χρόνια μετά και την αναβάθμιση της λειτουργίας του αεροδρομίου.

Σούπερ Μάρκετ στην Καλαμάτα

Η «μάχη» της Καλαμάτας

Ήδη στην Καλαμάτα, όπως μας ενημερώνει το ot.gr, σοβαρή θέση διαθέτει η Σκλαβενίτης και η ΑΒ Βασιλόπουλος, ενώ καταστήματα έχουν και οι αλυσίδες My Market και Lidl.

Πλέον επιδιώκει ισχυρότερη παρουσία και η The Mart, συμφερόντων της Σκλαβενίτης, η οποία έχει ήδη ένα κατάστημα στην Καλαμάτα αλλά σχετικά μικρό. Εξ ου και τα νέα ανοίγματα δύο μεγάλων σημείων πώλησης σε Καλαμάτα και Τρίπολη,

Η αλυσίδα χονδρικής Τhe Mart διαθέτει σήμερα 13 καταστήματα, καθώς και ηλεκτρονικό κανάλι πωλήσεων. Τα καταστήματα βρίσκονται στον Κηφισό, στην Παλλήνη, στην Αργυρούπολη, δύο στη Θεσσαλονίκη (Καλαμαριά και Διαβατά), στην Πάτρα, στο Ηράκλειο Κρήτης, στα Χανιά, στη Λάρισα, στον Βόλο, στην Ξάνθη, στην Καλαμάτα και στα Ιωάννινα.

Υπενθυμίζεται ότι ο όμιλος Σκλαβενίτη εισήλθε στην κατηγορία του cash & carry στα τέλη του 2014 με την εξαγορά της Makro, μέλος τότε του γερμανικού ομίλου Metro Group, με το τίμημα να ξεπερνάει τα 60 εκατ. ευρώ. Η αλυσίδα Makro λειτουργούσε στην Ελλάδα από το 1992. Στις αρχές του 2016 η αλυσίδα μετονομάστηκε σε Τhe Mart.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share