Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

Σπουδαία εξέλιξη για τα Jumbo - Η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Το μεγαλύτερο κατάστημα και το μεγάλο άνοιγμα στο εξωτερικό

17 Μαρτίου 2023 12:46
Σπουδαία εξέλιξη για τα Jumbo - Η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

15 εκατομμύρια ευρώ επενδύθηκαν από τη Βερόπουλος για να ανοίξει το μεγαλύτερο κατάστημά Jumbo στα Βαλκάνια, που βρίσκεται στο Νόβι Σαντ της Σερβίας. Το κέντρο, που αποτελείται από περίπου 10.000μ², διαθέτει μια υπεραγορά Super Vero και ένα κατάστημα παιχνιδιών και οικιακών ειδών Jumbo.

Το Super Vero προσφέρει πάνω από 17.000 προϊόντα διατροφής και μη, συμπεριλαμβανομένων περίπου 600 ελληνικών προϊόντων, φρούτα και λαχανικά, γαλακτοκομικά προϊόντα, ελιές, ελαιόλαδο, είδη ζαχαροπλαστικής, τσάι, φυσικά καλλυντικά και προϊόντα Monoxilitis από το Άγιο Όρος.

Δείτε επίσης: «Πυρηνική» αποκάλυψη Απόστολου Βακάκη για Jumbo: «Απ’ την ευτυχία στη δυστυχία η διαφορά είναι μια...»

Η νέα υπεραγορά που περιλαμβάνει και ένα Jumbo

Η υπεραγορά περιλαμβάνει επίσης πάνω από 300 αυθεντικά σερβικά προϊόντα από μικρές φάρμες της χώρας που διατίθενται στην αγορά με την επωνυμία «Riznica ukusa iz Srbije» (Θησαυροί γεύσης από τη Σερβία). Εντός του καταστήματος λειτουργεί και ψαραγορά όπου θα προσφέρεται καθημερινά φρέσκα ψάρια και θαλασσινά.

Εν τω μεταξύ, ο φούρνος Super Vero παρασκευάζει ψωμί και αρτοσκευάσματα χρησιμοποιώντας παλιές μεθόδους με το σύνθημα «ψήνουμε όπως παλιά». Το υπερμάρκετ διαθέτει επίσης ένα μπιστρό, ένα καφέ και ένα εστιατόριο.

Η Veropoulos διαθέτει 23 καταστήματα (συμπεριλαμβανομένων των υπεραγορών Vero και Super Vero και των καταστημάτων Jumbo) στη Σερβία και τη Βόρεια Μακεδονία. Σημειώνεται, τέλος, ότι τα εγκαίνια του καταστήματος έκανε πρόσφατα η πρέσβης της Ελλάδας στη Σερβία Μαρία Λεβάντη.

Κατάστημα Jumbo

«Έκρηξη» για τα Jumbo: «Αποφάσισαμε την...»

Την έκτακτη χρηματική διανομή στους μετόχους της εταιρείας συνολικού ποσού 157.149.021,65 ευρώ αποφάσισε η σημερινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Jumbo.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την 08.03.2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16.00, στο Μοσχάτο Αττικής στα κεντρικά γραφεία της έδρας αυτής επί της οδού Κύπρου αρ. 9 και Ύδρας, παρέστησαν νόμιμα 729 μέτοχοι, εκπροσωπούντες 110.912.348 κοινές ονομαστικές μετοχές επί συνόλου 136.059.759 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας, δηλαδή υπήρξε απαρτία ποσοστού 81,52% του ολοσχερώς καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.

Η Γενική Συνέλευση συζήτησε και έλαβε απόφαση για τα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Αποφάσισε την έκτακτη χρηματική διανομή στους μετόχους της Εταιρείας συνολικού ποσού ευρώ 157.149.021,65, το οποίο αποτελεί μέρος των εκτάκτων αποθεματικών από φορολογηθέντα και μη διανεμηθέντα κέρδη προηγούμενων χρήσεων. Υπέρ ψήφισαν μέτοχοι ή εκπρόσωποί τους που αντιπροσωπεύουν συνολικά 110.912.348 μετοχές, ήτοι ποσοστό 100,00% επί του συνόλου των παρισταμένων μετοχών και ψήφων.
  2. Έγινε παρουσίαση της έκθεσης των ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 5 του ν. 4706/2020.
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share