Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ανατροπή μεγατόνων με το κλείσιμο του Σκλαβενίτη!

Ελήφθη η μεγάλη απόφαση

14 Μαρτίου 2023 15:30
Ανατροπή μεγατόνων με το κλείσιμο του Σκλαβενίτη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μεγάλη ανατροπή έγινε με κατάστημα του Σκλαβενίτη σε ελληνικό νησί, που άνοιξε πρόσφατα, με τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ εν τέλει να δικαιώνεται.

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματός της στη Σκιάθο πραγματοποίησε πρόσφατα η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, σε οικόπεδο που ανήκε στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου της εταιρείας ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων Ten Brinke και βρίσκεται στη θέση Σαΐτα, επί της οδού Σκιάθου – Αεροδρομίου, τη στιγμή που υπάρχουν εξελίξεις στο Σωματείο Εργαζομένων.

Ανατροπή μεγατόνων με το κλείσιμο του Σκλαβενίτη!

Οι δυσκολίες που πέρασε το σούπερ μάρκετ της Σκιάθου

Το νέο κατάστημα του ομίλου Σκλαβενίτης, όπως αναφέρει το tessaliaeconomy.gr, διαθέτει εκθεσιακούς χώρους συνολικής επιφάνειας 1.500 τετραγωνικών μέτρων, αποθηκευτικούς χώρους 800 τετραγωνικών και 94 θέσεις στάθμευσης. Η λειτουργία του εν λόγω καταστήματος πέρασε από χίλια κύματα, καθώς η αρχική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Σκιάθου ήταν απορριπτική, με το σκεπτικό της «ενίσχυσης και διατήρησης της τοπικής επιχειρηματικότητας».

Ο Σκλαβενίτης προσέφυγε κατά της απόφασης, όπως και η Ten Brinke με τη μορφή της πρόσθετης παρέμβασης. Η Διεύθυνση Διοίκησης και συγκεκριμένα το Τμήμα Διοικητικού – Οικονομικού Μαγνησίας κλήθηκε να απαντήσει στους λόγους της προσφυγής Σκλαβενίτη, βάσει των οποίων η απόφαση του δήμου ελήφθη «καθ’ υπέρβαση εξουσίας και κατά παράβαση της αρχής της νομιμότητας», συμπληρώνοντας ότι «η απόφαση στερείται νομίμου αιτιολογίας» καθώς και ότι «παραβιάζεται η αρχή της χρηστής διοίκησης και το τεκμήριο της νομιμότητας». Εν τέλει, ο δήμος του νησιού προχώρησε σε ανατροπή της αρχικής του απόφασης.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share