Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Κόκκινος» συναγερμός από τα Lidl - Τρέχουν όλοι να επωφεληθούν

Μεγάλη κινητοποίηση πελατών στα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας

6 Μαρτίου 2023 14:55
«Κόκκινος» συναγερμός από τα Lidl - Τρέχουν όλοι να επωφεληθούν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Lidl Ελλάς και τo Lidl Plus υποδέχονται την άνοιξη με έναν μοναδικό διαγωνισμό, που χαρίζει σε 101 τυχερούς χρήστες της εφαρμογής πλούσια δώρα. Την ίδια ώρα, είχαμε «SOS» από τον Σκλαβενίτη: Έκτακτη ανακοίνωση της αλυσίδας - Γιατί πηγαίνει άμεσα στην Αστυνομία

Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 1 Μαρτίου έως και την Κυριακή 23 Απριλίου οι χρήστες του Lidl Plus που θα κάνουν τα ψώνια τους σκανάροντας την ψηφιακή τους κάρτα στο ταμείο παίρνουν 1 συμμετοχή για κάθε 25€ αγορών και άνω. Στέλνοντας τη συμμετοχή τους μέσω της εφαρμογής, μπαίνουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν συναρπαστικά δώρα:

  • 1 αυτοκίνητο Mini Cooper Countryman
  • 50 κουπόνια Lidl Plus συνολικής έκπτωσης 1.000€ για κάθε νικητή
  • 10 tablets Samsung Galaxy Tab S8+
  • 10 smartphone Samsung Galaxy S22 Ultra
  • 10 smart TVs LG OLED 55’’ 4K
  • 10 ηλεκτρικά ποδήλατα Nilox Doc X8 Plus
  • 10 κλιματιστικά Inverter Toyotomi Kuro 18.000BTU

Όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσει κάθε πελάτης, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να κερδίσει στην τελική κλήρωση. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό καθώς και τους όρους & προϋποθέσεις στο lidlplus.gr.

Κλήρωση Lidl για δώρα

Εκτάκτως ουρές στα Lidl - Ανακοίνωση της αλυσίδας «σκόρπισε» νέα χαμόγελα

Η διοίκηση της Lidl Ελλάς προχωρά στη χορήγηση μισθολογικών αυξήσεων και επιπρόσθετων παροχών συνολικού ύψους 6,7 εκατ. ευρώ για το σύνολο των εργαζομένων της, ως επιβράβευση για τη συλλογική προσπάθεια και συνεισφορά τους κατά το προηγούμενο οικονομικό έτος.

Η ενίσχυση αυτή έρχεται να προστεθεί σε ένα πακέτο παροχών συνολικής αξίας 2 εκατ. ευρώ που ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάιο και έχει ήδη υλοποιηθεί, όσο και στο ήδη υπάρχον ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και παροχών της εταιρείας.

«Αντιμετωπίζουμε μια ακόμα ιδιαίτερη χρονιά. Για ακόμη μια φορά, καλούμαστε να εργαστούμε όλες και όλοι μαζί, με τον μοναδικό τρόπο που χαρακτηρίζει την ομάδα της Lidl Ελλάς, με εμπιστοσύνη, αισιοδοξία, φιλοδοξία, δικαιοσύνη και ομαδικότητα, κάτω από τις πιο απαιτητικές συνθήκες, ώστε να προσφέρουμε στους καταναλωτές προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς» δήλωσε σχετικά ο Martin Brandenburger, Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Ελλάς.

Στη Lidl Ελλάς οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά. Και η εταιρεία αποδεικνύει έμπρακτα, για μία ακόμη φορά, την αφοσίωση και τις συνεχείς επενδύσεις με επίκεντρο τους ανθρώπους της. Για αυτό και παραμένει Κορυφαίος Εργοδότης για 7η συνεχόμενη χρονιά.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share