Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ολική ανατροπή Σκλαβενίτη - Αλαλούμ στην ελληνική αγορά!

Τι συνέβη με τη γνωστή αλυσίδα;

24 Φεβρουαρίου 2023 15:01
Ολική ανατροπή Σκλαβενίτη - Αλαλούμ στην ελληνική αγορά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζεται η κινητικότητα που έχει αρχίσει εδώ και λίγους μήνες στον κλάδο των σούπερ μάρκετ. Πρωταγωνιστής των εξελίξεων είναι η αλυσίδα Σκλαβενίτης, η οποία, όπως αναφέρουν πηγές που πρόσκεινται στην εταιρεία είναι κοντά στο κλείσιμο συνεργασίας στα Ιωάννινα, με την τοπική αλυσίδα SEP Παπαδόπουλος. Η κίνηση αυτή έχει ως στόχο την επέκταση του δικτύου καταστημάτων της Σκλαβενίτης στην αγορά των Ιωαννίνων.

Όπως έγινε γνωστό από τις ίδιες πηγές, η συμφωνία θα αφορά αποκλειστικά στην ένταξη εννέα σημείων της αλυσίδας SEP, στο δίκτυο καταστημάτων της Σκλαβενίτης στα Ιωάννινα, με την SEP Παπαδόπουλος να διατηρεί 2 καταστήματα από τα 11 που διαθέτει συνολικά.

Ακόμη, διευκρινίστηκε ότι οι θέσεις εργασίας των καταστημάτων αυτών, που αντιστοιχούν σε συνολικά 160 άτομα θα διατηρηθούν πλήρως από την Σκλαβενίτης, με απώτερο στόχο να δημιουργηθούν νεότερες στο μέλλον.

Παράλληλα, ακόμη μία κίνηση-σεισμός στην ελληνική αγορά - «Μετά τα Jumbo και ο Σκλαβενίτης...»

Σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

Όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, για την αλυσίδα Σκλαβενίτης η οποία διαθέτει ένα διευρυμένο δίκτυο καταστημάτων με πάνω από 400 σημεία λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα, η συγκεκριμένη κίνηση μπορεί να χαρακτηρισθεί ως μια έμπρακτη στήριξη της SEP Παπαδόπουλος και των εργαζομένων της, με στόχο η τοπική αυτή εταιρεία να διασφαλίσει τη βιώσιμη λειτουργία της και να εστιάσει σε νέους τομείς δραστηριότητας.

Πρόκειται για μια κίνηση που διασφαλίζει θέσεις εργασίας και δίνει τη δυνατότητα στους τοπικούς καταναλωτές να έχουν πρόσβαση σε ακόμη περισσότερα σημεία για να αγοράσουν τα βασικά αγαθά του νοικοκυριού τους.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, καταλήγουν οι ίδιες πηγές, θα λειτουργούν περί τα ένδεκα καταστήματα Σκλαβενίτης στα Ιωάννινα καθώς εκτός από τα εννέα καταστήματα της SEP που θα ενταχθούν στο δίκτυο της η εταιρεία διαθέτει παρουσία στην πόλη με δύο, ακόμη, καταστήματα.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share