Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αιφνίδιες ανακοινώσεις Απόστολου Βακάκη - Βάζει τέλος στα σενάρια για τα Jumbo

Ευχάριστες εξελίξεις για τη μεγάλη αλυσίδα!

22 Φεβρουαρίου 2023 14:20
Αιφνίδιες ανακοινώσεις Απόστολου Βακάκη - Βάζει τέλος στα σενάρια για τα Jumbo
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η διοίκηση της εισηγμένης έχει ανακοινώσει έκτακτο μέρισμα 1,1550 ευρώ ανά μετοχή το οποίο θα εγκριθεί στη γενική συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για τις 27 Μαρτίου. Σε ιστορικά υψηλά διαπραγματεύεται η μετοχή της Jumbo έχοντας υψηλό ημέρας στα 19,67 ευρώ.

Η μετοχή με χαμηλό όγκο 85 χιλ. τεμαχίων ενισχύεται 2,63% σε μία συνεδρίαση που χαρακτηρίζεται από διαθέσεις διόρθωσης. Η τιμή είναι στα 19,50 ευρώ και η αποτίμηση στα 2,65 δισ. ευρώ. Υπενθυμίζεται πως η διοίκηση της εισηγμένης έχει ανακοινώσει έκτακτο μέρισμα 1,1550 ευρώ ανά μετοχή το οποίο θα εγκριθεί στη γενική συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για τις 27 Μαρτίου.

Σημειώνεται πως οι αναλυτές περιμένουν και το τακτικό μέρισμα άρα συνολικά η επιστροφή στους μετόχους θα προσεγγίσει τα 2 ευρώ. Επιπλέον, σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα διαμορφώθηκε η αύξηση των πωλήσεων τον Ιανουάριο 2023 και συγκεκριμένα αυξήθηκαν κατά 45%, ενώ και το σύνολο των πωλήσεων του 2022 ήταν πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών και αυξήθηκαν κατά 14%.

Κατάστημα Jumbo

Στο πόδι όλοι οι κάτοικοι πόλης της Ελλάδας: Έκτακτες εξελίξεις με Jumbo, Σκλαβενίτη και Μασούτηr

Εξελίξεις υπάρχουν σε γνωστή πόλη της Ελλάδας, με το άνοιγμα ενός καταστήματος Jumbo να φέρνει αλλαγές για δύο αλυσίδες σούπερ μάρκετ, τον Σκλαβενίτη και τον Μασούτη, σε μια περίοδο γενικών... αναταραχών ανάμεσά τους.

Συγκεκριμένα, μια είδηση που έγινε γωστή μέσα στο Σαββατοκύριακο φέρνει τα πάνω-κάτω στην οικονομική και εμπορική ζωή της Βέροιας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του veriotis.gr, το προσεχές χρονικό διάστημα θα ανοίξει «JUMBO» στη Βέροια.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο «Μασούτης» μετά την εξαγορά της μικρής αλυσίδας «FAMILY» - κλείνει το μεγάλο κατάστημα στο Σ.Σ. Βέροιας και μεταφέρεται στον Περιφερειακό, στο πρώην πλέον «FAMILY» απέναντι από τον «Σκλαβενίτη». Στη θέση του «Μασούτη» προς Μακροχώρι, ανοίγει το κατάστημα παιχνιδιών «JUMBO».

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share