Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κόσμημα: Tο απόλυτο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Γιατί τα διαμάντια είναι παντοτινά όπως και η αγάπη σας!

9 Φεβρουαρίου 2023 15:01
Κόσμημα: Tο απόλυτο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το 2023 ήρθε, και πριν προλάβουμε να το καταλάβουμε, έφτασε κιόλας η γιορτή των ερωτευμένων, η οποία γιορτάζεται στις 14 Φεβρουαρίου, και κατά τη διάρκεια της οποίας πρωταγωνιστούν το κόκκινο χρώμα και δώρα, όπως λουλούδια και σοκολάτες.

Γνωρίζουμε βέβαια πως δεν χρειαζόμαστε μια τέτοια γιορτή ως αφορμή για να εκφράσουμε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας στο αγαπημένο μας πρόσωπο. Αυτό φυσικά το πράττουμε κάθε μέρα, μέσα από τα απλά, καθημερινά πράγματα.

Παρόλα αυτά, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί μία ευχάριστη ευκαιρία για το «ασυνήθιστο», για να οργανώσουμε κάτι διαφορετικό από τις υπόλοιπες μέρες. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, και το δικό μας αγαπημένο πρόσωπο θα περιμένει ένα δώρο εκείνη τη μέρα ως ένδειξη αγάπης, αλλά τα λουλούδια και οι σοκολάτες δεν κάνουν το «κλικ» και συνήθως απογοητεύουν.

Μαντέψτε όμως: ενώ όλα αυτά μπορεί να απογοητεύσουν, ένα διαμάντι δεν θα απογοητεύσει ποτέ! Για αυτό ακριβώς το λόγο, βρίσκονται εδώ οι ειδικοί από τη DiamondJools, για να μας προτείνουν μερικά εξαιρετικά κοσμήματα με διαμάντια για να προσφέρουμε σαν δώρο στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ο «βασιλιάς» των κοσμημάτων σίγουρα θα εντυπωσιάσει

Ένα είναι το κόσμημα, το οποίο δεν θα απογοητεύσει ποτέ, ως πάντοτε κλασικό, υπερπολυτελές και διαχρονικό: το δαχτυλίδι με διαμάντια, και συγκεκριμένα το μονόπετρο. Τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει την εντυπωσιακή εμφάνιση ενός τέτοιου κοσμήματος, ιδιαίτερα όταν κοσμείται με τον “αδάμαστο” πολύτιμο λίθο, ο οποίος προσφέρει στο δαχτυλίδι μια εκλεκτή κομψότητα και πολυτέλεια. Μπορείτε να ανακαλύψετε μονόπετρα δαχτυλίδια σε ποικιλία χρωμάτων χρυσού (λευκό, κίτρινο ή ροζ) και σε μεγάλο εύρος σχεδίων (μονόπετρα, διαχρονικά ή με πλαινά διαμάντια).

δαχτυλίδι με διαμάντι

Εμείς σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να προσφέρετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο ένα λαμπερό μονόπετρο δαχτυλίδι σε χρυσό 18 καρατίων, με διαμάντια, ιδιαίτερα με ένα κεντρικό διαμάντι σε “ρομαντικό” σχήμα, όπως καρδιά ή τετράγωνο.

Κάντε τη διαφορά με ένα διαμαντένιο μενταγιόν!

Εξίσου καλή επιλογή δώρου για τον Άγιο Βαλεντίνο θα αποτελούσε ένα κόσμημα που δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την συλλογή κάθε γυναίκας: το μενταγιόν με διαμάντια. Ένα διαμάντι σε κρεμαστό κόσμημα αποτελεί μια σταθερή επιλογή για κάθε είδος γυναίκας, casual ή κλασικής. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μονόπετρο μενταγιόν με ένα πρωταγωνιστή-διαμάντι ή ένα μενταγιόν με πολλά μικρότερα διαμάντια. Η DiamondJools προσφέρει μια εκπληκτική συλλογή από διαχρονικά και κομψά μενταγιόν που σίγουρα θα λατρέψει. Σας προτείνουμε ένα μενταγιόν σε χρυσό 18 καρατίων, ντυμένο με ένα κεντρικό διαμάντι στολισμένο γύρω-γύρω με διαμάντια, για να δείξετε την ιδιαίτερη αγάπη σας.

κολιέ με διαμάντι

Σκουλαρίκια με διαμάντια: ιδανικά για κάθε εμφάνιση

Σας προτείνουμε σαν μια ακόμα εναλλακτική, ένα σετ σκουλαρίκια με διαμάντια. Τα σκουλαρίκια είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα και εξεζητημένα κοσμήματα στον κόσμο, καθώς μπορούν να συνδυαστούν μοναδικά με κάθε εμφάνιση και να προσθέσουν μια νότα πολυτέλειας ακόμα και σε πιο απλά “looks”. Φυσικά, αυτό επηρεάζεται άμεσα από το είδος του σκουλαρικιού, το μέταλλο από το οποίο είναι κατασκευασμένο, αλλά και από τους πολύτιμους λίθους που το “ντύνουν”.

Τα διαμαντένια σκουλαρίκια αποτελούν πάντα ένα εξαιρετικά δώρο και έχουν πάντα την σωστή εφαρμογή. Μην ξεχνάτε ότι και αυτό είναι ένα βασικό κόσμημα που δεν πρέπει να λείπει από την κοσμηματοθήκη μίας κοπέλας.

Ριβιέρες Tennis

Η ριβιέρα αποτελεί ένα ακόμη διαχρονικό κόσμημα, το οποίο είναι σίγουρο πως θα τραβήξει τα βλέμματα και θα αγαπηθεί. Ιδιαίτερα όταν κοσμείται από διαμάντια, θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί ως ο ορισμός της “πολυτέλειας”. Απλά σκεφτείτε την αντίδραση του αγαπημένου σας προσώπου όταν αντικρίσει ένα βραχιόλι γεμάτο με διαμάντια. Ποιος δεν θα ενθουσιαζόταν με ένα τέτοιο δώρο;

Και μην ξεχνάτε, όπως έλεγε και η Marilyn Monroe «τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας», οπότε τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά αν κάνετε ένα δώρο στολισμένο με αυτόν τον εντυπωσιακό πολύτιμο λίθο.

Website: https://www.diamondjools.gr

Instagram: diamondjools

Facebook: DiamondJools

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share