Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

5 + 1 ιδέες για δώρα στην αγαπημένη σου για του Αγίου Βαλεντίνου

Μοναδικές ιδέες!

8 Φεβρουαρίου 2023 11:33
5 + 1 ιδέες για δώρα στην αγαπημένη σου για του Αγίου Βαλεντίνου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όπου οι ερωτευμένοι γιορτάζουν τον έρωτα τους ή πιο σωστά να πούμε... που βρίσκουν την αφορμή να ξεφύγουν από το τρέξιμο της καθημερινότητας και να αφοσιωθούν στο άλλο τους μισό, πλησιάζει.

Αν ακόμα δεν έχεις βρει το κατάλληλο δώρο για το άλλο σου μισό, μην ανησυχείς, παρακάτω σου έχουμε 5 φανταστικές ιδέες.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε 4 + 1 μαγαζιά για φαγητό στην Αθήνα για του Αγίου Βαλεντίνου.

Ένα φωτιστικό με το δικό σου μήνυμα αγάπης

Η αληθινή αγάπη δίνει στη ζωή σου φως. Όταν είσαι ερωτευμένος νιώθεις ότι το άλλο σου μισό σε προστατεύει όπως το μικρό φωτάκι που ανάβει τη νύχτα και ως δια μαγείας διώχνει μακριά κάθε άσχημη σκέψη.

Μια πολύ ωραία ιδέα για δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου είναι ένα premium φωτιστικό με προσωποποίηση, στο οποίο μπορείς να χαράξεις την ημερομηνία, τα ονόματα και το μήνυμα που επιθυμείς!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Myikona (@myikona_lab)

Ένα κόσμημα

Τα κοσμήματα πέρα από όμορφα αισθητικά, μπορούν να έχουν και συμβολική - συναισθηματική αξία. Χάρισε στην αγαπημένη σου ένα κόσμημα που να συμβολίζει κάτι για εσάς. Μια όμορφη καρδιά, το άπειρο ή ότι άλλο επιθυμείς.

Μια όμορφη ανθοδέσμη

Τα λουλούδια είναι διαχρονικά, είναι εντυπωσιακά και ταιριάζουν απόλυτα με τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Διάλεξε μια όμορφη ανθοδέσμη ή ένα κουτί με τριαντάφυλλα που έχουν μεγάλη διάρκεια.

Spa για τους δυο σας

Μέσα στην έντονη καθημερινότητα που διανύουμε, τις υποχρεώσεις και το τρέξιμο, πολλές φορές δεν περνάμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα τον χρόνο που θα θέλαμε. Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου είναι υπέροχη ιδέα να κάνεις ένα δώρο στην αγαπημένη σου, το οποίο θα σας χαρίσει μερικές όμορφες, ποιοτικές στιγμές χαλάρωσης.

Ένα spa για τους δυο σας είναι η τέλεια ιδέα για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη στιγμή.

Ένα ζευγάρι γόβες

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν μεγάλη αδυναμία στις γόβες. Ένα ζευγάρι γόβες τις οποίες θα μπορεί να φορέσει στην έξοδο σας για του Αγίου Βαλεντίνου, είναι μια ωραία ιδέα για δώρο.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share