Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Πανηγύρι» στα Lidl: Γεμίζουν διάδρομοι και καρότσια - Έκτακτη ανακοίνωση της εταιρείας

Πανικός στα καταστήματα!

6 Φεβρουαρίου 2023 13:57
«Πανηγύρι» στα Lidl: Γεμίζουν διάδρομοι και καρότσια - Έκτακτη ανακοίνωση της εταιρείας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανζουρλισμός επικρατεί για ακόμη μία φορά στα καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Lidl, με τη νέα ανακοίνωση της εταιρείας!

Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Στα Lidl γεμίζει το καλάθι, χωρίς να αδειάζει το πορτοφόλι, με αποδείξεις! Ανακάλυψε αγαπημένα προϊόντα σε υψηλή ποιότητα και χαμηλές τιμές.

Βρες απολαυστικές γεύσεις για αποκριάτικο ξεφάντωμα! Ακολούθησέ μας σε ένα μαγειρικό ταξίδι στην Ιταλία και δημιούργησε συνταγές με ποιοτικά προϊόντα εμπνευσμένα από την ιταλική κουζίνα! Η Τσικνοπέμπτη πλησιάζει και στα Lidl θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να είναι αξέχαστη!

Ακόμη, βάλε τάξη στο χώρο σου έξυπνα και απλά, με πρακτικές ιδέες για να οργανώσεις το νοικοκυριό σου! Μπες στο ρυθμό της αποκριάς με αγαπημένες αποκριάτικες στολές και αξεσουάρ για μικρούς μασκαράδες. Ανακάλυψε μοντέρνα ρούχα για δραστήρια παιδιά, αλλά και μοναδικά ξύλινα παιχνίδια για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης!

Βρες τα όλα στα καταστήματα Lidl σε όλη την Ελλάδα!»

Δες το Φυλλάδιο εδώ

Ανακοίνωση Lidl

«Ανεμοστρόβιλος» τα Lidl - Φρενίτιδα με τη νέα κίνηση της εταιρείας

Ένα νέο κατάστημα εγκαινίασε την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου η Lidl Ελλάς στην πλατεία Αττικής και συγκεκριμένα στην οδό Λιοσίων 132, ολοκληρώνοντας συνολική επένδυση ύψους 16,7 εκατ. ευρώ και δημιουργώντας 25 νέες θέσεις εργασίας.

Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο πώλησης 1.368 τμ στον 1ο όροφο του κτιρίου, διαθέτει 6 ταμεία και 73 στεγασμένες θέσεις στάθμευσης στο ισόγειο και το υπόγειο, καθώς και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων δύο θέσεων, ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλους τους πελάτες του καταστήματος. Με την ευκαιρία, δείτε την έκτακτη ανακοίνωση των Lidl.

Το νέο κατάστημα, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις του αστικού σχεδιασμού, χαρακτηρίζεται από ευέλικτο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και αειφόρο τεχνολογική προσέγγιση, ενώ έχει προγραμματιστεί εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος σε 2ο χρόνο. Παράλληλα αναβαθμίζει την αγοραστική εμπειρία και εξασφαλίζει μια ποιοτική επιλογή αγορών στους καταναλωτές της ευρύτερης περιοχής.

Σύμφωνα με την εταιρεία, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης της αγοραστικής εμπειρίας και της ανάδειξης της εντοπιότητας, η Lidl Ελλάς εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της με υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη νέα σειρά «Νώμα» με τοπικά προϊόντα από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, με την πιο δυνατή υπογραφή γεύσης και ποιότητας.

Η εταιρεία συνεργάζεται σήμερα με 400 Έλληνες προμηθευτές προϊόντων, με το 60% του τζίρου της να προέρχεται από τα δικά τους προϊόντα. Επιπλέον δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε γνωστά εμπορικά σήματα και βραβευμένα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, εξασφαλίζοντας φρεσκάδα και ποιότητα καθημερινά.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share