Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

«Ανεμοστρόβιλος» τα Lidl - Φρενίτιδα με τη νέα κίνηση της εταιρείας

Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας!

3 Φεβρουαρίου 2023 23:47
«Ανεμοστρόβιλος» τα Lidl - Φρενίτιδα με τη νέα κίνηση της εταιρείας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα νέο κατάστημα εγκαινίασε χθες, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου η Lidl Ελλάς στην πλατεία Αττικής και συγκεκριμένα στην οδό Λιοσίων 132, ολοκληρώνοντας συνολική επένδυση ύψους 16,7 εκατ. ευρώ και δημιουργώντας 25 νέες θέσεις εργασίας.

Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο πώλησης 1.368 τμ στον 1ο όροφο του κτιρίου, διαθέτει 6 ταμεία και 73 στεγασμένες θέσεις στάθμευσης στο ισόγειο και το υπόγειο, καθώς και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων δύο θέσεων, ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλους τους πελάτες του καταστήματος. Με την ευκαιρία, δείτε την έκτακτη ανακοίνωση των Lidl.

Το νέο κατάστημα, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις του αστικού σχεδιασμού, χαρακτηρίζεται από ευέλικτο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και αειφόρο τεχνολογική προσέγγιση, ενώ έχει προγραμματιστεί εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος σε 2ο χρόνο. Παράλληλα αναβαθμίζει την αγοραστική εμπειρία και εξασφαλίζει μια ποιοτική επιλογή αγορών στους καταναλωτές της ευρύτερης περιοχής.

Σύμφωνα με την εταιρεία, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης της αγοραστικής εμπειρίας και της ανάδειξης της εντοπιότητας, η Lidl Ελλάς εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της με υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη νέα σειρά «Νώμα» με τοπικά προϊόντα από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, με την πιο δυνατή υπογραφή γεύσης και ποιότητας.

Νέο κατάστημα Lidl στο κέντρο της Αθήνας

Η εταιρεία συνεργάζεται σήμερα με 400 Έλληνες προμηθευτές προϊόντων, με το 60% του τζίρου της να προέρχεται από τα δικά τους προϊόντα. Επιπλέον δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε γνωστά εμπορικά σήματα και βραβευμένα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, εξασφαλίζοντας φρεσκάδα και ποιότητα καθημερινά.

120.000 ευρώ από τα Lidl - Πανδαιμόνιο με το ποσό που χαρίζει η αλυσίδα

Από τις 19 Δεκεμβρίου και έως τις 7 Ιανουαρίου, με κάθε σκανάρισμα της ψηφιακής κάρτας Lidl Plus, η Lidl Ελλάς προσέφερε 0,10€ στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Κατά το διάστημα αυτό πραγματοποιήθηκαν 1.052.556 σκαναρίσματα από τα οποία συγκεντρώθηκε συνολικά το ποσό των 105.256€, ωστόσο η εταιρεία προχώρησε στη δωρεά του ποσού των 120.000€. Το ποσό της δωρεάς θα διατεθεί για την κάλυψη του κόστους λειτουργίας των 3 Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στην Αττική, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η ενέργεια αυτή έρχεται να προστεθεί στη μακρόχρονη συνεργασία της εταιρείας με τον Οργανισμό που ξεκίνησε το 2012. Μεταξύ άλλων, η Lidl Ελλάς έχει παραχωρήσει στον Οργανισμό ακίνητό της στη Νέα Μάκρη για να χρησιμοποιηθεί ως Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Νομού Αττικής.

Έκτοτε καλύπτει σε μηνιαία βάση όλα τα λειτουργικά έξοδα του Κέντρου, έχοντας παραχωρήσει δύο επαγγελματικά αυτοκίνητα στον Οργανισμό, τα οποία επισκέπτονται καταστήματα του δικτύου της Lidl Ελλάς και λαμβάνουν προϊόντα για την κάλυψη των αναγκών όλων των σπιτιών φιλοξενίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στον νομό Αττικής και στη Βόρεια Ελλάδα.

Επιπλέον, από το 2021, η εταιρεία έχει διαθέσει και δεύτερο ακίνητό της στην Επανομή Θεσσαλονίκης, το οποίο και εξόπλισε πλήρως για να λειτουργήσει και αυτό ως Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας. Σκοπός των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας είναι να παρασχεθεί η απαραίτητη στήριξη και ενδυνάμωση σε οικογένειες, ώστε να αποκαταστήσουν την ικανότητά τους να λειτουργήσουν ως ένα ασφαλές πλαίσιο φροντίδας για τα παιδιά.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share