Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

120.000 ευρώ από τα Lidl - Πανδαιμόνιο με το ποσό που χαρίζει η αλυσίδα

Μεγάλη κίνηση!

1 Φεβρουαρίου 2023 13:57
120.000 ευρώ από τα Lidl - Πανδαιμόνιο με το ποσό που χαρίζει η αλυσίδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από τις 19 Δεκεμβρίου και έως τις 7 Ιανουαρίου, με κάθε σκανάρισμα της ψηφιακής κάρτας Lidl Plus, η Lidl Ελλάς προσέφερε 0,10€ στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Κατά το διάστημα αυτό πραγματοποιήθηκαν 1.052.556 σκαναρίσματα από τα οποία συγκεντρώθηκε συνολικά το ποσό των 105.256€, ωστόσο η εταιρεία προχώρησε στη δωρεά του ποσού των 120.000€. Το ποσό της δωρεάς θα διατεθεί για την κάλυψη του κόστους λειτουργίας των 3 Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στην Αττική, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η ενέργεια αυτή έρχεται να προστεθεί στη μακρόχρονη συνεργασία της εταιρείας με τον Οργανισμό που ξεκίνησε το 2012. Μεταξύ άλλων, η Lidl Ελλάς έχει παραχωρήσει στον Οργανισμό ακίνητό της στη Νέα Μάκρη για να χρησιμοποιηθεί ως Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Νομού Αττικής. Με την ευκαιρία, δείτε την έκτακτη ανακοίνωση των Lidl.

Έκτοτε καλύπτει σε μηνιαία βάση όλα τα λειτουργικά έξοδα του Κέντρου, έχοντας παραχωρήσει δύο επαγγελματικά αυτοκίνητα στον Οργανισμό, τα οποία επισκέπτονται καταστήματα του δικτύου της Lidl Ελλάς και λαμβάνουν προϊόντα για την κάλυψη των αναγκών όλων των σπιτιών φιλοξενίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στον νομό Αττικής και στη Βόρεια Ελλάδα.

Επιπλέον, από το 2021, η εταιρεία έχει διαθέσει και δεύτερο ακίνητό της στην Επανομή Θεσσαλονίκης, το οποίο και εξόπλισε πλήρως για να λειτουργήσει και αυτό ως Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας. Σκοπός των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας είναι να παρασχεθεί η απαραίτητη στήριξη και ενδυνάμωση σε οικογένειες, ώστε να αποκαταστήσουν την ικανότητά τους να λειτουργήσουν ως ένα ασφαλές πλαίσιο φροντίδας για τα παιδιά.

Καταστήματα Lidl

Σαρώνουν τα πάντα τα LIDL - Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα στους πελάτες τους

Ο βρετανικός βραχίονας της γερμανικής discount αλυσίδας σούπερ μάρκετ Lidl ανακοίνωσε τη Δευτέρα (30/1) ότι σχεδιάζει επενδύσεις ύψους 4 δισ. στερλινών στη βρετανική αγορά τροφίμων το τρέχον έτος, επιταχύοντας το επενδυτικό της σχέδιο.

Το 2019, η Lidl GB είχε δεσμευτεί να υλοποιήσει επενδύσεις ύψους 15 δισ. στερλινών στη βρετανική βιομηχανία τροφίμων το χρονικό διάστημα 2020-2025. Η νέα ανακοίνωση της εταιρείας εκτιμάται ότι ανεβάζει το συνολικό ποσό των επενδύσεων στα 17 δισ. στερλίνες. Η Lidl GB υποστηρίζει ότι προμηθεύεται τα 2/3 των βασικών προϊόντων της από το Ηνωμένο Βασίλειο, συνεργαζόμενοι με περισσότερους από 650 προμηθευτές σε όλη τη χώρα.

H εταιρεία, άλλωστε, όπως και η επίσης γερμανική εκπτωτική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Aldi, είναι οι ταχύτερα αναπτυσσόμενες του κλάδου στη Βρετανία, καθώς επωφελούνται από την ανάγκη των Βρετανών καταναλωτών για εξοικονόμηση δαπανών την ώρα που ο πληθωρισμός και η ενεργειακή κρίση πλήττουν το κόστος ζωής.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα η Lidl GB ανακοίνωσε ετήσια αύξηση 24,5% στις πωλήσεις του Δεκεμβρίου. Η αλυσίδα επί του παροντος διαθέτει 950 καταστήματα, τα οποία σχεδιάζει να φτάσουν τα 1.100 έως το 2025.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share