Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δημόσια έκκληση από Σκλαβενίτη: «Ζητείται...»

Σας αφορά!

31 Ιανουαρίου 2023 13:01
Δημόσια έκκληση από Σκλαβενίτη: «Ζητείται...»
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα super-markets Σκλαβενίτης αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες super-markets στην Ελλάδα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1954 και αρχικά λειτουργούσε στον τομέα του χονδρεμπορίου.

Δείτε επίσης: Έτσι φάνηκε το «χτίσιμο» της «αυτοκρατορίας»: Η εξαγορά κορυφαίας αλυσίδας από τον Σκλαβενίτη που άλλαξε το σκηνικό

Το 1967 ιδρύεται η "Ι. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.", με διακριτικό τίτλο ΤΗΛΕΞΥΠ, η οποία αποτελεί την πρώτη εταιρεία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης στην Ελλάδα. Το πρώτο σούπερ μάρκετ ανοίγει το 1969 στο Περιστέρι της Αθήνας και το 1975 προσχωρεί στην επιχείρηση ο μικρότερος αδελφός του Σπύρου και του Γιάννη, Νάσος Σκλαβενίτης. Το 1975 η εταιρεία ξεφεύγει από τα στενά όρια του Περιστερίου, ανοίγοντας μεγάλο κατάστημα στον Πειραιά, στη συνοικία Καμίνια. Το βήμα αυτό είναι μεγάλο και απαιτεί ανάλογα κεφάλαια, γι' αυτό και στο επιχειρηματικό σχήμα που δημιουργείται (ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΥΠΕΡΑΓΟΡΑΙ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.) θα έχει συμμετοχή,με σημαντικό μερίδιο, ο εφοπλιστής Ανδρέας Ποταμιάνος. Στη συνέχεια, και μέχρι το 1993, η εταιρεία θα ιδρύσει συνολικά 23 καταστήματα, όλα εντός της Αττικής.

Δημόσια έκκληση Σκλαβενίτη
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Για θέσεις εργασίας,στον όμιλο ''Σκλαβενίτης'',ακολουθήστε τον σχετικό σύνδεσμο, εδώ!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share