Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Κρότος" με την ανακοίνωση των Lidl - Έσκασε η βόμβα για την εταιρεία

Προσοσχή!

29 Ιανουαρίου 2023 14:17
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Lidl Hellas ενισχύεται με προσωπικό έξι ειδικοτήτων σε 22 περιοχές. Με την ευκαιρία, δείτε την έκτακτη ανακοίνωση των Lidl.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν:

  • Διευθυντές (Σίνδο Θεσσαλονίκης)
  • Υποδιευθυντές (Κομοτηνή)
  • Area Manager (Πάτρα)
  • Υπάλληλοι Ταξινόμησης Εμπορευμάτων (Σίνδο Θεσσαλονίκης, Καλύβια)
  • Υπάλληλοι Καταστημάτων (Παραλία Κατερίνης, Λευκάδα, Θάσος, Μεσολόγγι, Αργοστόλι, Κέρκυρα, Λευκίμμη,
  • Χερσόνησος, Μεσαμπελιές Ηρακλείου, Ιεράπετρα, Ρέθυμνο, Χανιά, Σητεία, Μοίρες Ηρακλείου, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου)
  • Προσωπικό Καθαριότητας (Κουφάλια Θεσσαλονίκης, Αλιβέρι Εύβοιας, Αργοστόλι, Αλικαρνασσό)

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την περιγραφή των θέσεων και να υποβάλετε το βιογραφικό σας.

Ποια είναι η εταιρεία

H Lidl Ελλάς αντιπροσωπεύει την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Από το 1999 που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, αναγνωρίζεται ως δυναμική και αξιόπιστη εταιρεία.

Ως μέλος του ομίλου Schwarz με έδρα στο Neckarsulm της Γερμανίας, ανήκει στις κορυφαίες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου τροφίμων στην Ευρώπη.

'Κρότος' με την ανακοίνωση των Lidl - Έσκασε η βόμβα για την εταιρεία

«Πάτησαν» τον ανταγωνισμό τα Lidl - Πανικός από τη νέα ανακοίνωση

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, η Lidl Ελλάς βραβεύτηκε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο και ανεξάρτητο οργανισμό Top Employers Institute με τον τίτλο του Κορυφαίου Εργοδότη σε Ελλάδα και Ευρώπη, για τον προσανατολισμό και τις δράσεις της για τους πάνω από 6.700 ανθρώπους της.

Οι εταιρίες που λαμβάνουν την πιστοποίηση Top Employer επιδιώκουν να εξασφαλίζουν ένα υποδειγματικό περιβάλλον εργασίας. Η διαδικασία της πιστοποίησης περιλαμβάνει ανάλυση των εταιριών με βάση πρακτικές του Ανθρώπινου Δυναμικού εξετάζοντας ολιστικά θεματολογίες όπως προσέλκυση υποψηφίων, προγράμματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης, πολιτικές και δράσεις well-being, δράσεις ισότητας των φύλων αλλά και την εξασφάλιση ενός συμπεριληπτικού εργασιακού περιβάλλοντος απαλλαγμένου από διακρίσεις.

Η βράβευση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα των δράσεων της Lidl Ελλάς. Η εταιρεία σχεδιάζει και υλοποιεί πληθώρα ενεργειών που εξασφαλίζουν ένα φιλικό και ομαδικό εργασιακό περιβάλλον συνεχούς εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης, στηρίζοντας την οικογένεια και προσφέροντας ίσες ευκαιρίες σε κάθε έναν και κάθε μία από τους πάνω από 6.700 ανθρώπους της.

Δείτε επίσης: Πανζουρλισμός με την νέα κίνηση των Lidl - Συγκίνηση από την εταιρεία

Ανακοίνωση LIDL

«Η 7η συνεχόμενη χρονιά, που λαμβάνουμε την πιστοποίηση ως Top Employer, έρχεται να αναδείξει τις δράσεις που υλοποιούμε τα τελευταία χρόνια. Ξεπερνάμε προκλήσεις, όπως το συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, και συνεχίζουμε συστηματικά και σταθερά να προσφέρουμε σε κάθε μέλος της μεγάλης ομάδας μας όλα όσα χρειάζεται, ώστε να είναι καλά. Ένα εργασιακό περιβάλλον που βασίζεται στην έννοια του “Μαζί”» δήλωσε η Νικολέττα Κολομπούρδα, HR Director & Member of the Board της Lidl Ελλάς.

Ακόμη προγραμματίζει νέες προσλήψεις σε καταστήματα, logistics centers και γραφεία, ενδυναμώνοντας περαιτέρω την παρουσία της στην ελληνική αγορά λιανεμπορίου µε στόχο να παραμείνει εργοδότης επιλογής, με σταθερότητα και υπευθυνότητα.

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share