Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

«Βόμβα» στην ελληνική αγορά! Τέλος εποχής για γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ μετά από 51 χρόνια

Ο "ρόλος" των Σκλαβενίτη και Μασούτη!

24 Ιανουαρίου 2023 16:49
«Βόμβα» στην ελληνική αγορά! Τέλος εποχής για γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ μετά από 51 χρόνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβα» στην ελληνική αγορά! Τέλος εποχής για γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ μετά από 51 ολόκληρα χρόνια. Την ίδια ώρα διπλή ή και τριπλή δόση του «Market Pass» θα λάβουν έως τις 3 Μαρτίου τα νοικοκυριά που θα υποβάλλουν αιτήσεις έως τις 28 Φεβρουαρίου. Την ίδια ώρα, διπλή ή και τριπλή δόση του «Market Pass» θα λάβουν έως τις 3 Μαρτίου τα νοικοκυριά που θα υποβάλλουν αιτήσεις έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από 51 χρόνια ιστορίας η αυλαία έπεσε. Τα Super Markets Γέγος ιδρύθηκαν το 1971 και πέρασαν πριν λίγες μέρες στις αλυσίδες Σκλαβενίτης (4 καταστήματα) και Μασούτης (2 καταστήματα).

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες, προμηθευτές, στα μέλη του ΕΛΟΜΑΣ καθώς και σε όλο το προσωπικό μας που μας στήριξε όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστούμε θερμά όλους. Κάθε τέλος μια νέα αρχή!» αναφέρει στον λογαριασμό του στο LinkedIn, ο Ευάγγελος Γέγος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Γέγος».

Την περασμένη Παρασκευή υπεγράφη συμφωνία ανάμεσα στην αλυσίδα «Μασούτης» και στην αλυσίδα «Γέγος», η οποία προβλέπει ότι τα καταστήματα της δεύτερης σε Αργυρούπολη και Κερατέα περνούν στον έλεγχο της πρώτης.

Στις 12 Δεκεμβρίου 2022 είχε υπογραφεί συμφωνία ανάμεσα στην αλυσίδα «Γέγος» και στη «Σκλαβενίτης», βάσει της οποίας η δεύτερη εξαγόρασε τα 4 από τα 6 καταστήματα της πρώτης και συγκεκριμένα τα καταστήματα στο Πόρτο Ράφτη, στη Λούτσα και στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας.

Τέλος εποχής για γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γέγος

Η εταιρεία «Γέγος» ιδρύθηκε το 1971 από τρεις συνεταίρους με το πρώτο κατάστημα να λειτουργεί στο Πόρτο Ράφτη.

Το 2021 ο κύκλος εργασιών της «Γέγος» διαμορφώθηκε σε 19,07 εκατ. ευρώ έναντι 20,5 εκατ. ευρώ το 2020 με το καθαρό αποτέλεσμα, μετά από φόρους, να είναι κέρδη ύψους 719.548 ευρώ.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share