Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Τέλος εποχής στον Σκλαβενίτη - Τα 5 προϊόντα που ξεπουλάει

Ουρές στα σούπερ μάρκετ της εταιρείας

18 Ιανουαρίου 2023 16:38
Τέλος εποχής στον Σκλαβενίτη - Τα 5 προϊόντα που ξεπουλάει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γνωστή αλυσίδα, Σκλαβενίτης, ανακοίνωσε νέες προσφορές στα προϊόντα σε απίστευτες τιμές και συγκεκριμένα 1+1 δώρο, ενώ δίνει έμφαση και σε προϊόντα από τα γνωστά “καλάθια”, τα οποία εμπλουτίστηκαν.Από το Σάββατο έχει ξεκινήσει στα καταστήματα ενώ ήδη το e-shop δέχεται μπαράζ παραγγελιών!

Σκλαβενίτης: Εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα και 1+1 δώρο

Υπάρχει και η δυνατότητα, να κάνετε τα ψώνια σας μέσω της πλατφόρμας του Σκλαβενίτη και μπορείτε να εξυπηρετηθείτε διαδικτυακά και να σας φέρουν τα ψώνια στο σπίτι, πληρώνοντας είτε με μετρητά είτε ακόμη και με POS.

Επίσης, διανύουμε την περίοδο με τις χειμερινές εκπτώσεις , η οποία διαρκεί έως και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, εκπτώσεις που ισχύουν σε όσα καταστήματα διαθέτουν τις πιο κάτω κατηγορίες, τα εξής:

50%: Παιδικά ρούχα Look @t me
30%: Κουβέρτες & παπλώματα
30%: Μπουφάν, ζακέτες & πλεκτές μπλούζες
20%: Είδη ρουχισμού & υπόδησης, είδη σπιτιού & παιχνίδια
10%: Ηλεκτρικά είδη & βιβλία

Σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

Σαρώνει τα πάντα ο Σκλαβενίτης - Πάταγος στα σούπερ μάρκετ

«Sky is the limit» για τον πρώτο παίκτη της εγχώριας οργανωμένης λιανικής, καθώς οι πληροφορίες της «Ν» αναφέρουν ότι ο όμιλος Σκλαβενίτη έκλεισε το 2022 καταγράφοντας διψήφιο ποσοστό ανάπτυξης εσόδων.

Μία τέτοια εξέλιξη μεταφράζεται σε επίτευξη τζίρου τουλάχιστον 4,4 δισ. ευρώ, επίδοση που διευρύνει σημαντικά την απόσταση από τον δεύτερο παίκτη του κλάδου, ενώ ταυτόχρονα υποδεικνύει ότι ο όμιλος Σκλαβενίτη για ακόμα μια χρονιά επιτυγχάνει ανάπτυξη σημαντικά υψηλότερη από τον μέσο όρο της αγοράς.

Δείτε επίσης: «Σπέρνουν» χαμόγελα τα Lidl - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα

Πρωτιά καταγράφεται και σε επίπεδο πιστότητας καταναλωτών καθώς, σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε η Braincandy, τον Δεκέμβριο του 2022, η Σκλαβενίτης με ποσοστό 41,2% αναδεικνύεται η top of mind αλυσίδα στους εγχώριους καταναλωτές.

Όμως, η θωρακισμένη θέση στην κορυφή δεν φαίνεται να εφησυχάζει τον όμιλο Σκλαβενίτη, ο οποίος θέτει σε προτεραιότητα της στρατηγικής του την επίτευξη οργανικής ανάπτυξης. Οι περσινές επιδόσεις, εξάλλου, επιβεβαιώνουν αυτήν την προτεραιοποίηση, καθώς οι δύο εξαγορές που συντελέστηκαν εντός του 2022 και αφορούν τις αλυσίδες SEP Παπαδόπουλος και Γέγος δεν έχουν «περάσει» στα συνολικά μεγέθη της χρήσης.

Υπενθυμίζεται ότι η SEP Παπαδόπουλος πέρασε στον έλεγχο της Σκλαβενίτης τον Μάιο του 2022, ενώ η ολοκλήρωση της απορρόφησης της Γέγος θα γίνει εντός του φετινού Ιανουαρίου. Στην εστίαση για οργανική ανάπτυξη αποδίδεται και το γεγονός ότι ο όμιλος εξασφαλίζει για ακόμα μια χρονιά κερδοφόρα αποτελέσματα, στα οποία ωστόσο αποτυπώνονται οι επιπτώσεις που προκαλεί το έντονα πληθωριστικό κλίμα που επικρατεί στις αγορές, με αιχμή την ενεργειακή επιβάρυνση σε συνδυασμό με τις εμπορικές πολιτικές της αλυσίδας για συγκράτηση του ανατιμητικού κύματος στο ράφι.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share