Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

Πανζουρλισμός με την νέα κίνηση των Lidl - Συγκίνηση από την εταιρεία

Έδειξαν ξανά το κοινωνικό τους πρόσωπο

16 Ιανουαρίου 2023 14:02
Πανζουρλισμός με την νέα κίνηση των Lidl - Συγκίνηση από την εταιρεία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα Lidl έχουν πολλάκις δείξει το κοινωνικό τους πρόσωπο, με μια νέα κίνηση που πραγματοποίησαν να συγκινεί, προσφέροντας χωρίς τέλος και με πλήρη ανιδιοτέλεια.

Κατά τη φετινή εορταστική περίοδο, η Lidl Ελλάς προσέφερε ζεστά και πλήρη γεύματα σε ευάλωτους συνανθρώπους μας σε συνεργασία με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, με ένα αναπάντεχο «λουκέτο» να έρχεται παράλληλα.

Τα γεύματα αγάπης των Lidl

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) διανεμήθηκαν συνολικά 2.400 γεύματα ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στη Θεσσαλονίκη, η Lidl Ελλάς σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης στήριξε τη διανομή γευμάτων στους ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών του Δήμου και προσέφερε συνολικά 1.500 γεύματα για την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Οι διανομές πραγματοποιήθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχή Συσσιτίων, στο Υπνωτήριο Αστέγων, στο Ανοικτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων, στον Ξενώνα κακοποιημένων γυναικών και των παιδιών τους και στο Ειδικό ψυχαγωγικό κέντρο Ατόμων με αναπηρία.

Lidl και γεύματα

Τέλος, σε συνεργασία με το γραφείο του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, στήριξε τις διανομές γευμάτων στο Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό κέντρο Καλαμαριάς και τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως, προσφέροντας συνολικά 1.170 εορταστικά γεύματα για την παραμονή Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και δώρισε επιπλέον 300 πακέτα με τρόφιμα σε συνανθρώπους που βρίσκονται σε πραγματική ανάγκη.

Η Lidl Ελλάς τοποθετεί την κοινωνική προσφορά σε πρώτο πλάνο και συνεχίζει να προσφέρει στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας, ακολουθώντας πιστά τη δέσμευσή της για ένα καλύτερο αύριο.

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share