Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

Πανδαιμόνιο στον Σκλαβενίτη - Όποιοι τα προλάβουν... 50%

Προσφορές που προκαλούν «σεισμό» για ακόμη μία φορά!

14 Ιανουαρίου 2023 13:15
Πανδαιμόνιο στον Σκλαβενίτη - Όποιοι τα προλάβουν... 50%
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Σκλαβενίτη, ανακοινώθηκαν νέες τρομερές προσφορές. Συγκεκριμένα, η γνωστή αλυσίδα αποφάσισε να «σπρώξει» μια σειρά από προϊόντα σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ, βάζοντας ειδικές προσφορές, 1+1 δώρο, ενώ δίνει έμφαση και σε προϊόντα από τα γνωστά “καλάθια”, τα οποία εμπλουτίστηκαν…

Με αυτή την κίνηση, πολλοί θα σπεύσουν από το Σάββατο (14/1) στα καταστήματα ενώ ήδη το e-shop δέχεται μπαράζ παραγγελιών! Για να μην ταλαιπωρηθείτε μπορείτε να εξυπηρετηθείτε διαδικτυακά και να σας φέρουν τα ψώνια στο σπίτι, πληρώνοντας είτε με μετρητά είτε ακόμη και με POS.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΕΔΩ

Δείτε επίσης: «Σπέρνουν» χαμόγελα τα Lidl - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα

Αλλά η είδηση είναι άλλη…. Χειμερινές εκπτώσεις στο Σκλαβενίτη!

Ανακοίνωσε, στο πλαίσιο της χειμερινής περιόδου, η οποία διαρκεί έως και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, εκπτώσεις που ισχύουν σε όσα καταστήματα διαθέτουν τις πιο κάτω κατηγορίες, τα εξής:

50%: Παιδικά ρούχα Look @t me
30%: Κουβέρτες & παπλώματα
30%: Μπουφάν, ζακέτες & πλεκτές μπλούζες
20%: Είδη ρουχισμού & υπόδησης, είδη σπιτιού & παιχνίδια
10%: Ηλεκτρικά είδη & βιβλία

Σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

Σαρώνει τα πάντα ο Σκλαβενίτης - Πάταγος στα σούπερ μάρκετ

«Sky is the limit» για τον πρώτο παίκτη της εγχώριας οργανωμένης λιανικής, καθώς οι πληροφορίες της «Ν» αναφέρουν ότι ο όμιλος Σκλαβενίτη έκλεισε το 2022 καταγράφοντας διψήφιο ποσοστό ανάπτυξης εσόδων.

Μία τέτοια εξέλιξη μεταφράζεται σε επίτευξη τζίρου τουλάχιστον 4,4 δισ. ευρώ, επίδοση που διευρύνει σημαντικά την απόσταση από τον δεύτερο παίκτη του κλάδου, ενώ ταυτόχρονα υποδεικνύει ότι ο όμιλος Σκλαβενίτη για ακόμα μια χρονιά επιτυγχάνει ανάπτυξη σημαντικά υψηλότερη από τον μέσο όρο της αγοράς.

Πρωτιά καταγράφεται και σε επίπεδο πιστότητας καταναλωτών καθώς, σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε η Braincandy, τον Δεκέμβριο του 2022, η Σκλαβενίτης με ποσοστό 41,2% αναδεικνύεται η top of mind αλυσίδα στους εγχώριους καταναλωτές.

Όμως, η θωρακισμένη θέση στην κορυφή δεν φαίνεται να εφησυχάζει τον όμιλο Σκλαβενίτη, ο οποίος θέτει σε προτεραιότητα της στρατηγικής του την επίτευξη οργανικής ανάπτυξης. Οι περσινές επιδόσεις, εξάλλου, επιβεβαιώνουν αυτήν την προτεραιοποίηση, καθώς οι δύο εξαγορές που συντελέστηκαν εντός του 2022 και αφορούν τις αλυσίδες SEP Παπαδόπουλος και Γέγος δεν έχουν «περάσει» στα συνολικά μεγέθη της χρήσης.

Υπενθυμίζεται ότι η SEP Παπαδόπουλος πέρασε στον έλεγχο της Σκλαβενίτης τον Μάιο του 2022, ενώ η ολοκλήρωση της απορρόφησης της Γέγος θα γίνει εντός του φετινού Ιανουαρίου. Στην εστίαση για οργανική ανάπτυξη αποδίδεται και το γεγονός ότι ο όμιλος εξασφαλίζει για ακόμα μια χρονιά κερδοφόρα αποτελέσματα, στα οποία ωστόσο αποτυπώνονται οι επιπτώσεις που προκαλεί το έντονα πληθωριστικό κλίμα που επικρατεί στις αγορές, με αιχμή την ενεργειακή επιβάρυνση σε συνδυασμό με τις εμπορικές πολιτικές της αλυσίδας για συγκράτηση του ανατιμητικού κύματος στο ράφι.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share