Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έρχεται η μεγαλύτερη και πιο λαμπερή έκθεση γάμου και βάπτισης στο ΣΕΦ

Με περισσότερους από 120 εκθέτες

10 Ιανουαρίου 2023 12:34
Έρχεται η μεγαλύτερη και πιο λαμπερή έκθεση γάμου και βάπτισης στο ΣΕΦ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η STATUS ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ, με 25ετή εμπειρία στο χώρο της οργάνωσης Εκθέσεων και Διαφήμισης και μετά τις απόλυτα επιτυχημένες εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν επί σειρά ετών, προχωρά στην οργάνωση της έκθεσης «Γάμος-Βάπτιση» στο εκθεσιακό κέντρο του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας, 14-15-16 Ιανουαρίου 2023.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και πιο λαμπερές εκθέσεις γάμου και βάπτισης, όπου κάθε χρόνο χιλιάδες μελλόνυμφα ζευγάρια την επισκέπτονται για να οργανώσουν τον γάμο τους ή ευτυχισμένοι γονείς για την βάπτιση του παιδιού τους.

Μια έκθεση θεσμός, ένα γεγονός μοναδικό, με περισσότερους από 120 εκθέτες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του γάμου και της βάπτισης, που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να παρουσιάζουν τις προτάσεις τους για ένα τέλειο γάμο και μια ονειρεμένη βάπτιση.

Μια εξαιρετική ευκαιρία για τους επισκέπτες να πραγματοποιήσουν μια μαζική έρευνα αγοράς, γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα, επιλέγοντας παράλληλα, τα καλύτερα είδη γάμου και βάπτισης από τους κορυφαίους επαγγελματίες!

νυφικό

Παράλληλα παρακολουθούν ένα πλούσιο πρόγραμμα στον χώρο εκδηλώσεων, το οποίο περιλαμβάνει επιδείξεις νυφικών, βραδινών, γαμπριάτικων, νυφικού χτενίσματος, πολλά μουσικά events, happenings κ.τ.λ. Το επόμενο μεγάλο ραντεβού μας για τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωή σας!

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, είναι ο κατάλληλος χώρος φιλοξενίας της έκθεσης «ΓΑΜΟΣ-ΒΑΠΤΙΣΗ» λόγω της αναγνωρισιμότητας, της εύκολης πρόσβασης και της δωρεάν στάθμευσης που διαθέτει. Τo Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) βρίσκεται σε ένα προνομιακό συγκοινωνιακά κόμβο, στη δυτική γωνιά του Φαληρικού όρμου στο Νέο Φάληρο, με εξαίρετη κάλυψη από όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς και είναι ένα από τα πιο άρτια οργανωμένα Εκθεσιακά Κέντρα στην Ελλάδα, ιδανικά διαμορφωμένο για τη φιλοξενία τόσο καταναλωτικών όσο και εμπορικών εκθέσεων.

Ημερομηνίες

14-15-16 Ιανουαρίου 2023

Ωράριο Έκθεσης

Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα: 10:30-21:00

Εισιτήρια

Τιμή εισιτηρίου 3€ για ενήλικες. Δωρεάν είσοδος για παιδιά.

Παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ PARKING.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share