Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σε κατάσταση συναγερμού τα Jumbo: Η ανακοίνωση που τάραξε την εταιρεία

Ο νέος ισχυρός παίκτης που «εισβάλλει»

3 Ιανουαρίου 2023 12:52
Σε κατάσταση συναγερμού τα Jumbo: Η ανακοίνωση που τάραξε την εταιρεία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε κατάσταση συναγερμού έχουν βρεθεί τα Jumbo και όχι μόνο, με μια ισχυρή εταιρεία σούπερ μάρκετ να κάνει δυναμική είσοδο στην αγορά, τη στιγμή που η αλυσίδα παιχνιδιών επανέρχεται δυναμικά.

Συγκεκριμένα, το μεγάλο μπάσιμο επιδιώκει η Primark, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο εξωτερικό λόγω και των χαμηλών τιμών της. Η Primark είναι ιρλανδική εταιρεία λιανικής γρήγορης μόδας με έδρα στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας και θυγατρική της βρετανικής εταιρείας μεταποίησης τροφίμων και λιανικής ABF.

Το προφίλ του νέου μεγάλου παίκτη

H εταιρεία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες λιανεμπορικές επιχειρήσεις ένδυσης στην Ευρώπη και ο μεγαλύτερος λιανέμπορος ειδών ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ, με βάση τον όγκο πωλήσεων, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η διάσημη αλυσίδα καταστημάτων πουλάει από βρεφικά και παιδικά είδη, γυναικεία και ανδρικά είδη ένδυσης και υπόδησης, καλλυντικά, αξεσουάρ, είδη σπιτιού, διακοσμητικά, ακόμη και κάποια γλυκά σνακ σε πολύ χαμηλές τιμές, κάτω του κόστους σε αρκετές περιπτώσεις.

Σε κατάσταση συναγερμού τα Jumbo: Η ανακοίνωση που τάραξε την εταιρεία

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Primark έχει εκφράσει εδώ και περισσότερους από έξι μήνες το ενδιαφέρον της να χτίσει ένα τεραστίων διαστάσεων κατάστημα στο Ελληνικό.

Ειδικότερα, ο εταιρία κολοσσός επιθυμεί να κάνει δικό του ένα εκ των δύο εμπορικών κέντρων που σχεδιάζεται να αναπτυχθεί εκεί ή στον περιβάλλοντα χώρο, σε αυτό που θα βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share