Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έκτακτη ανακοίνωση «κόλαφος» από τα Lidl - Έκαναν γνωστό πως...

Στα «κάγκελα» οι άνθρωποι της εταιρείας

31 Δεκεμβρίου 2022 15:36
Έκτακτη ανακοίνωση «κόλαφος» από τα Lidl - Έκαναν γνωστό πως...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Lidl Ελλάς απαντά σε δημοσιεύματα που αναφέρονται στην έρευνα της εταιρείας INESIS για το «Καλάθι του Νοικοκυριού» την περίοδο από 30/11 έως 06/12, τονίζοντας πως η έρευνα αναφέρει ψευδώς ότι η αξία του καλαθιού της εταιρείας ήταν στα 128,11€, προσθέτοντας πως η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή υπολόγισε την αξία του καλαθιού στα 85€ περίπου.

Στην ανακοίνωση η εταιρεία αναφέρει πως προτεραιότητά της είναι «η διαφάνεια, η αντικειμενικότητα και η σωστή πληροφόρηση της Ελληνίδας και του Έλληνα καταναλωτή».

Την ίδια ώρα, είχαμε «βροχή» χρημάτων στα Lidl μετά την ανακοίνωση για 2.000 ευρώ!

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Lidl Ελλάς:

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων που αναφέρονται σε «έρευνα» και ανάλυση της εταιρείας INESIS για το «Καλάθι του Νοικοκυριού» την περίοδο από 30/11 έως 06/12, με διαρκές αίσθημα ευθύνης απέναντι στο καταναλωτικό κοινό, την αγορά αλλά και τις θεσμικές πρωτοβουλίες της πολιτείας είναι υποχρεωμένη να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα σε άλλα, η έρευνα της εταιρείας INESIS αναφέρει ότι το καλάθι της Lidl Ελλάς ήταν στα 128,11€, στοιχείο απολύτως ανακριβές, αφού η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή υπολόγισε την αξία του καλαθιού στα 85€ περίπου. Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι η ειδική μεθοδολογία που εφαρμόζει το αρμόδιο υπουργείο στηρίζεται σε συντελεστές στάθμισης ανά βαρύτητα προϊόντος.

Ανακοίνωση της Lidl Ελλάς για το Καλάθι του Νοικοκυριού

Προτεραιότητα της Lidl Ελλάς είναι η διαφάνεια, η αντικειμενικότητα και η σωστή πληροφόρηση της Ελληνίδας και του Έλληνα καταναλωτή. Αλλά και η στήριξη της εμπιστοσύνης που της δείχνουν εδώ και πάνω από 23 χρόνια. Μέλημα όλων μας στη Lidl Ελλάς είναι σταθερά "η βέλτιστη ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή". Με υψηλότατες προδιαγραφές σε όλη την εφοδιαστική μας αλυσίδα.

Για αυτούς και πολλούς άλλους λόγους αγκαλιάσαμε από την πρώτη στιγμή το "Καλάθι του Νοικοκυριού", παρέχοντας επιπλέον στήριξη στους περισσότερο ευπαθείς συμπολίτες μας. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, προσφέροντας τις χαμηλότερες δυνατόν τιμές στο σύνολο των κωδικών μας κι όχι μόνο στα προϊόντα του εβδομαδιαίου καλαθιού.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share