Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Ρουά ματ» από τον Μασούτη - Χαμός με όσα ανακοίνωσε

Όλοι πάνε εκεί!

15 Δεκεμβρίου 2022 16:43
«Ρουά ματ» από τον Μασούτη - Χαμός με όσα ανακοίνωσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δωρεάν ρεύμα σε 100 τυχερούς για όλη τη νέα χρονιά προσφέρει η μεγάλη αλυσίδα ΜΑΣΟΥΤΗΣ μέσω διαγωνισμού που θα τρέξει έως το τέλος του 2022.

Η διεκδίκηση του επάθλου γίνεται μέσω αγορών με την κάρτα Μασούτης mas card, όπου για κάθε 3 ευρώ θα έχετε μια συμμετοχή, ενώ η ηλεκτρονική κλήρωση για τους τυχερούς του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Ιανουαρίου. Μεγάλο διαγωνισμό με δώρο το ρεύμα της χρονιάς «τρέχει» μέχρι το τέλος του έτους ο Μασούτης. Κάνε τις αγορές σου έως και 31/12 με τη mas card και μάζεψε συμμετοχές. Για κάθε 3€ αξίας αγορών, παίρνεις και μια συμμετοχή.

Μασούτης: Διαγωνισμός

Όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσεις από Πέμπτη 1/12 έως Σάββατο 31/12 τόσες περισσότερες πιθανότητες θα έχεις να είσαι ένας από τους 100 ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΥΣ που θα κερδίσουν το ΡΕΥΜΑ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. Οι τυχεροί θα προκύψουν κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί αρχές Ιανουαρίου στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας.

Η ενημέρωση των τυχερών θα γίνει τηλεφωνικά από το τμήμα marketing της Μασούτης στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει κατά την αίτηση χορήγησης της mas card. Όσο περισσότερο ψωνίζεις, τόσες περισσότερες συμμετοχές κερδίζεις! Μάλιστα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις συμμετοχές που συγκέντρωσαν πληκτρολογώντας τον κωδικό της mas card στην ιστοσελίδα του Μασούτη.

Σούπερ Μάρκετ Μασούτης

Μασούτης: ΝΕΟ DEAL – ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ 10 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ FAMILY SUPERMARKET

Τι προβλέπει η συμφωνία μεταξύ Μασούτη-Family – Tι δήλωσε στη Voria.gr o επικεφαλής της δυναμικής αλυσίδας, Γιάννης Μασούτης. Νέους κρίκους στη μακρά αλυσίδα της αναμένεται να προσθέσει το αμέσως επόμενο διάστημα η Μασούτης ΑΕ, μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς δέκα καταστημάτων της Family Supermarket ΑΕ στη Βόρεια Ελλάδα.

Όπως τόνισε μιλώντας στη Voria.gr, ο επικεφαλής της δυναμικής αλυσίδας, Γιάννης Μασούτης «εντός του μήνα αναμένεται να κατατεθεί στην Επιτροπή Ανταγωνισμού το συμφωνητικό που έχουμε υπογράψει με τη Family και αφορά στην εξαγορά 10 καταστημάτων από τα 15 που διαθέτει η εταιρεία».

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού γνωμοδοτεί σε διάστημα ενός μήνα και εφόσον δεν υπάρξουν ενστάσεις τότε ανοίγει ο δρόμος για τη διαδικασία της ολοκλήρωσης της εξαγοράς.

Τα καταστήματα που αναμένεται να αποκτήσει η Μασούτης είναι άνω των 1.000 τμ και σε κάποια εξ αυτών στο παρελθόν είχε φιλοξενηθεί η γερμανική εκπτωτική αλυσίδα Aldi. Αξίζει να σημειωθεί πως με τη νέα εξαγορά η Μασούτης θα προσθέσει επιπλέον 20 εκατ. ευρώ στον ετήσιο τζίρο της.

Η Family Supermarket που ξεκίνησε την πορεία της το 2012 διαθέτει καταστήματα μόνο στη Βόρεια Ελλάδα – μεταξύ άλλων σε Χαλκιδική, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Χρυσούπολη Καβάλας, Γιαννιτσά, Βέροια, Πτολεμαϊδα και Κομοτηνή.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share