Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το πιο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ έρχεται για δεύτερο ΠΣΚ στον Τηνιακό!

Μην το χάσεις!

14 Δεκεμβρίου 2022 13:44
Το πιο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ έρχεται για δεύτερο ΠΣΚ στον Τηνιακό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά την επιτυχία που σημείωσε το Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ, στον Τηνιακό, το γνωστό ιστορικό μαγαζί της Αθήνας, στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας στον αριθμό 50, πήρε παράταση για ένα ακόμα τριήμερο, για όσους δεν πρόλαβαν ή θέλουν να ξαναπάνε... όλο και κάποιο δωράκι θα χρειάζεστε!

Την Παρασκευή 16/12, από τις 17:00 μέχρι τις 22:00 και το Σαββατοκύριακο 17,18/12 από τις 12:00 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ, το Christmas Bazaar, στα Εξάρχεια, πάνω από τον Τηνιακό, σας περιμένει, για να σας μεταφέρει λίγη από την χριστουγεννιάτικη μαγεία.

Στο μπαζάρ θα βρείτε περισσότερους από 20 δημιουργούς - καλλιτέχνες, που έχουν δημιουργήσει με πολύ αγάπη και μπόλικο ταλέντο, τα πιο όμορφα κοσμήματα, τσαντάκια, κεριά, scrunchies, σημειωματάρια, σαπούνια, αξεσουάρ, art & prints και πολλά ακόμα χειροποίητα. Παράλληλα, στο μπαζάρ, θα βρείτε και μεγάλη ποικιλία σε vintage και second hand ρούχα.

Με μπόλικο χριστουγεννιάτικο πνεύμα, αμέτρητες χειροποίητες δημιουργίες, μουσική, έναν γιορτινό μπουφέ το Christmas Bazaar, στο Τηνιακό αναμένεται να απογειώσει το γιορτινό σας πνεύμα και να σας γεμίσει υπέροχα συναισθήματα.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share