Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023

Τέλος εποχής στα Lidl: Έσκασε λουκέτο! Έκτακτη ανακοίνωση

Αντιδράσεις από τους πελάτες

9 Δεκεμβρίου 2022 20:24
Τέλος εποχής στα Lidl: Έσκασε λουκέτο! Έκτακτη ανακοίνωση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άναυδοι έμειναν οι καταλανωτές εξαιτίας της απόφασης των Lidl να βάλουν «λουκέτο» σε κατάστημά τους, εκφράζοντας την απογοήτευσή τους με αυτή την εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το κατάστημα στο Λέξινγκτον, στην πολιτεία του Κεντάκι των ΗΠΑ, όπου η γνωστή αλυσίδα ανακοίνωσε το κλείσιμο και αρκετοί καταναλωτές δεν είδαν με καλό μάτι αυτή την είδηση, τη στιγμή που η εταιρεία συνεχίζει την εξάπλωσή της.

Η ανακοίνωση για το τέλος και οι αντιδράσεις

«Είμαι έκπληκτη, είναι ένα εξαιρετικό και νέο κατάστημα, με καλές τιμές, ποικιλία και πολύ καθαρό», αναφέρει η Καρολάιν Μπέιτς, κάτοικος της περιοχής. Το κλείσιμο, πάντως, είναι αμετάκλητο και θα γίνει την προσεχή Κυριακή!

Τέλος εποχής στα Lidl: Έσκασε λουκέτο! Έκτακτη ανακοίνωση

Ο διευθυντής του καταστήματος, Κρις Σμιθ, επεσήμανε πως άπαντες οι καταναλωτές θα έχουν δικαίωμα να κάνουν ερωτήσεις για το τέλος του καταστήματος, που απασχολούσε έναν χώρο άνω των 6.000 τετραγωνικών μέτρων στο Λέξινγκτον.

«Θα μας λείψει αυτό το κατάστημα, είμαστε απόγοητευμένοι. Αγοράζουμε τα βασικά μας προϊόντα εκεί», επισημαίνουν κάτοικοι της περιοχής, μη ικανοποιημένοι με το τέλος εποχής.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share