Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Purse Pets: Τα αγαπημένα διαδραστικά τσαντάκια των μικρών fashionistas, επιστρέφουν με νέα φανταστικά σχέδια!

H τσάντα που δίνει ζωντάνια σε όλα τα looks επιστρέφει ακόμα πιο cool & trendy!

5 Δεκεμβρίου 2022 14:50
Purse Pets: Τα αγαπημένα διαδραστικά τσαντάκια των μικρών fashionistas, επιστρέφουν με νέα φανταστικά  σχέδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα φανταστικά και μοδάτα διαδραστικά τσαντάκια, είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας κάθε μικρής fashionista.

Τα Purse Pets, εξακολουθούν να πλαισιώνουν με τον καλύτερο τρόπο κάθε outfit, ενώ ταυτόχρονα γίνονται η καλύτερη συντροφιά στα ψώνια και στη βόλτα.

Κάτι παραπάνω από τσάντα και σίγουρα κάτι παραπάνω από παιχνίδι, τα Purse Pets είναι το απόλυτο must-have αξεσουάρ και αυτή τη σεζόν!

Συνεχίζουν να χαρίζουν στυλ και να διασκεδάζουν όλα τα fashionable girls με τα ξεχωριστά τους εντυπωσιακά features, ενώ έρχονται σε νέα φανταστικά σχέδια.

Purse Pets φορεμένα

Αποκτήστε τα νέα Purse Pets

Αυτό το φθινόπωρο, προσγειώνονται στην καρνταρόμπα μας τα Print Perfect Purse Pets. Δύο καινούργια κι ένα κλασικό & αγαπημένο σχέδιο, υπόσχονται εντυπωσιακές και glamorous εμφανίσεις. Καθένα από τα 3 μοναδικά σχέδια, έχει τη δική του προσωπικότητα, ώστε κάθε κορίτσι να βρει το αγαπημένο της αξεσουάρ για τη βόλτα της.

Τα super cool τσαντάκια Print Perfect προσφέρουν αμέτρητους τρόπους διασκέδασης:

  • Παράγουν πάνω από 30 ήχους
  • Λατρεύουν τις αγκαλιές
  • Βαθμολογούν κάθε outfit στο BFF Realness Mode
  • Παίζουν την ιδανική μουσική για το fashion show

Στο μπροστινό μέρος της μοναδικής αυτής τσάντας θα ανακαλύψετε ένα μυστικό κουμπί. Ενεργοποιήστε τη μυστική λειτουργία και δείτε μαγικά πράγματα να συμβαίνουν!

Bamboo Boo Koala

Με βελούδινο floral ύφασμα, pop art μάτια και ρυθμιζόμενο λουράκι, το Bamboo Boo είναι το απόλυτο αξεσουάρ και ο καλύτερος φίλος κάθε μικρής fashionista!

Με λιλά καρό ύφασμα, glitter στ’ αυτιά, αφράτα φτερά, pop art μάτια και ρυθμιζόμενο λουράκι, το Hoot Couture Owl είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τη βόλτα!

Purse Pets τσαντάκια

Glamicorn Unicorn

Σε super girly απόχρωση, η Glamicorn Unicorn purse bag, δίνει μια έντονη ρομαντική αίσθηση σε κάθε outfit και φέρει τη μαγεία των unicorns στις πιο stylish εμφανίσεις.

διαδραστικά τσαντάκια των μικρών fashionistas

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share