Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Οικονομική "αναζωογόνηση" από τον Σκλαβενίτη - Το καθοριστικό βήμα που φέρνει ανάσα αισιοδοξίας

Σπουδαία νέα για τους καταναλωτές

2 Δεκεμβρίου 2022 11:38
Οικονομική
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν μερικές ημέρες ο Σκλαβενίτης άνοιξε το νέο hypermarket στην Αττική και συγκεκριμένα στην Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Το Βήμα" η μεγάλη αλυσίδα εντός του 2023 ετοιμάζεται να ανοίξει δύο νέα καταστήματα. Με την ευκαιρία, δείτε τις νέες λίστες από τα super market.

Το πρώτο στην Γλυφάδα, στο ακίνητο του πρώην κινηματογράφου Nova Cinema Odeon και το δεύτερο στην Λέσβο στην περιοχή του Καρά Τεπέ.

Επίσης, ο επενδυτικός σχεδιασμός περιλαμβάνει την επέκταση του ηλεκτρονικού καταστήματος και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού και έργα εξοικονόμησης ενέργειας.

Οικονομική 'αναζωογόνηση' από τον Σκλαβενίτη - Το καθοριστικό βήμα που φέρνει ανάσα αισιοδοξίας

Μπροστά του το ΙΚΕΑ... ωχριά: Το τεράστιο σούπερ μάρκετ που μόλις άνοιξε στην Αθήνα ο Σκλαβενίτης

Ο Σκλαβενίτης συνεχίζει ακάθεκτος τα εγκαίνια των επόμενων καταστημάτων του, εξαπλώνοντας την παντοκρατορία του στα ελληνικά σούπερ μάρκετ, αφού άνοιξε κι ένα νέο κατάστημα, την ίδια στιγμή που οι εργαζόμενοί του παίρνουν κι άλλη οικονομικά ανάσα.

Συγκεκριμένα, τις πύλες του άνοιξε το νέο σούπερ μάρκετ της αλυσίδας, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, επί της οδού Λαχανά 12, στο 10ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας.

Στο ακίνητο φιλοξενούνταν για δεκαετίες τα γραφεία της εταιρείας MAVA-Renault, δίνοντας μάλιστα το όνομά του στον ομώνυμο κόμβο επί της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, βαφτίζοντάς τον «κόμβο Ρενό».

Το εν λόγω ακίνητο πέρασε στη «Σκλαβενίτης» μετά από πλειστηριασμό που έγινε το φθινόπωρο του 2021.

Σκλαβενίτης νέο σούπερ μάρκετ

Τι θα έχει στο εσωτερικό του το νέο σούπερ μάρκετ

Πρόκειται για το 33ο σούπερ μάρκετ της αλυσίδας, με συνολική έκταση 16.500 τ.μ. και εκθεσιακούς χώρους 4.700 τ.μ., το οποίο θα απασχολεί περισσότερους από 230 ανθρώπους και το πρώτο κατάστημα που ανοίγει η αλυσίδα στην Αττική ως «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΕ».

Διαθέτει όλα τα βασικά τμήματα και επιπλέον Αρτοζαχαροπλαστείο, Ιχθυοπωλείο, Έτοιμα Φαγητά, Τμήμα Beauty, Βιβλιοπωλείο, Παιχνίδια, Είδη σπιτιού και εποχικά είδη, Καφετέρια, Παιδότοπο, Ανθοπωλείο.

Επιπλέον, έχει δύο υπόγεια parking και ένα parking στο δώμα, με περισσότερες από 200 θέσεις στάθμευσης συνολικά.

Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι υψηλής ενεργειακής απόδοσης, καθώς περιλαμβάνει φωτοβολταϊκό πάρκο με πάνω από 500 πάνελ στο στέγαστρο του κτηρίου, με σύστημα net metering, φορτιστές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, καθώς και συστήματα ενεργειακής διαχείρισης.

Αυτή η αναπτυξιακή κίνηση εντάσσεται, σύμφωνα με πηγές της εταιρείας, στο συνολικό επενδυτικό πλάνο της Σκλαβενίτης, το οποίο εστιάζει σταθερά στην αναβάθμιση του δικτύου των καταστημάτων της, στη λειτουργία νέων σημείων και στην επέκταση του Σκλαβενίτης eMarket.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share