Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ξαφνικό «λουκέτο» σε Lidl: Τέλος εποχής

Χαμός στην αγορά!

28 Νοεμβρίου 2022 20:27
Ξαφνικό «λουκέτο» σε Lidl: Τέλος εποχής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός με τους καταλανωτές εξαιτίας της απόφασης των Lidl να βάλουν «λουκέτο» σε κατάστημά τους!

Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για το κατάστημα στο Λέξινγκτον, στην πολιτεία του Κεντάκι των ΗΠΑ, όπου η γνωστή αλυσίδα ανακοίνωσε το κλείσιμο και αρκετοί καταναλωτές δεν είδαν με καλό μάτι αυτή την είδηση, τη στιγμή που η εταιρεία συνεχίζει την εξάπλωσή της.

Αντιδράσεις από την ανακοίνωση της αλυσίδας!

«Είμαι έκπληκτη, είναι ένα εξαιρετικό και νέο κατάστημα, με καλές τιμές, ποικιλία και πολύ καθαρό», αναφέρει η Καρολάιν Μπέιτς, κάτοικος της περιοχής. Το κλείσιμο, πάντως, είναι αμετάκλητο και θα γίνει την προσεχή Κυριακή!

Χαμός με τους καταλανωτές εξαιτίας της απόφασης των Lidl να βάλουν «λουκέτο» σε κατάστημά τους!  Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για το κατάστημα στο Λέξινγκτον, στην πολιτεία του Κεντάκι των ΗΠΑ, όπου η γνωστή αλυσίδα ανακοίνωσε το κλείσιμο και αρκετο

Ο διευθυντής του καταστήματος, Κρις Σμιθ, επεσήμανε πως άπαντες οι καταναλωτές θα έχουν δικαίωμα να κάνουν ερωτήσεις για το τέλος του καταστήματος, που απασχολούσε έναν χώρο άνω των 6.000 τετραγωνικών μέτρων στο Λέξινγκτον.

«Θα μας λείψει αυτό το κατάστημα, είμαστε απόγοητευμένοι. Αγοράζουμε τα βασικά μας προϊόντα εκεί», επισημαίνουν κάτοικοι της περιοχής, μη ικανοποιημένοι με το τέλος εποχής.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share