Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Upper House Attica: Η απόλυτη επιλογή μετά τα ψώνια σας

Με θέα την Αθήνα!

24 Νοεμβρίου 2022 09:39
Upper House Attica: Η απόλυτη επιλογή μετά τα ψώνια σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

To Attica, είναι ένα από τα πιο ενημερωμένα πολυκαταστήματα μόδας, ένας lifestyle και shopping προορισμός, που, από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του, κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα, συστήνοντας στο κοινό μία νέα φιλοσοφία shopping.

Ιδανικό μέρος για να κάνετε τα ψώνια σας και να βρείτε όλα όσα θέλετε. Η εμπειρία σας στο Attica, μπορεί να ολοκληρωθεί με ένα ποτό ή ένα γεύμα στο «Upper House Attica».

Στον 6ο όροφο του πολυκαταστήματος attica σας περιμένει μια όαση ξεκούρασης, χαλάρωσης και εμπνευσμένων γευστικών επιλογών. Οι φανατικοί του shopping το θεωρούν σταθερό meeting point μετά τα ψώνια τους! Στο «Upper House» μπορεί κανείς να κάνει ένα διάλειμμα από τις αγορές του απολαμβάνοντας της υπέροχη θέα της Αθήνας από ψηλά!

Με την ευκαιρία ανακάλυψε τη λίμνη "παράδεισος" που βρίσκεται μία ώρα από την Αθήνα.

Upper House Attica: Η απόλυτη επιλογή μετά τα ψώνια σας

Φρεσκοκομμένοι καφέδες, σπιτικό παγωμένο ή ζεστό τσάι σε ποικιλία γεύσεων, snacks, φυσικοί χυμοί, ολόφρεσκες σαλάτες αλλά και ελαφριά γεύματα pasta συνοδεία διαλεγμένων κρασιών αποτελούν μερικές μόνο από τις επιλογές που μπορείτε να απολαύσετε κατά τη διάρκεια συζητήσεων για ψώνια και για τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Με βάση πάντα τα φρέσκα υλικά, τα ελαφριά γεύματα και τους πρωτότυπους συνδυασμούς, το Upper House είναι το πιο in σημείο συνάντησης της fashion Αθήνας.

Παράλληλα, είναι ένας προορισμός για συναρπαστικά events όπως το Festive Bazaar @ Upper House με την content creator Lia Barola που ενώνει τις δυνάμεις της με το Make - A - Wish.

Παράλληλα, ως τις 31/12 οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν την pop up έκθεση φωτογραφίας με έργα του διεθνώς βραβευμένου καλλιτέχνη Γιάννη Γιαννάκου.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share