Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο Tommy Hilfiger παρουσιάζει τη συλλογή γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022

Συνδυάζει αγαπημένες διαχρονικές φόρμες με μια σύγχρονη πινελιά και ξεχωριστό, τολμηρό και αβίαστα cool αποτέλεσμα

15 Νοεμβρίου 2022 12:43
Ο Tommy Hilfiger παρουσιάζει τη συλλογή γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Tommy Hilfiger, που ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], με χαρά παρουσιάζει τη συλλογή γυαλιών TOMMY HILFIGER Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022. Σε σχεδιασμό και κατασκευή του Safilo Group S.p.A., η συλλογή διαθέτει μια γκάμα από ευκολοφόρετα γυαλιά ηλίου και οράσεως που κολακεύουν κάθε πρόσωπο.

Τα ανδρικά γυαλιά ηλίου είναι κατασκευασμένα από ανανεωμένο ασετάτ και υλικά βιολογικής προέλευσης από ανανεώσιμες πηγές, ενώ η συλλογή διαθέτει και ανδρικά σπορ γυαλιά ηλίου με τεχνικούς φακούς υψηλής απόδοσης.

Τα γυναικεία γυαλιά ξεχωρίζουν για τις φόρμες που είναι ταυτόχρονα κλασικές αλλά και μοντέρνες, με τα μοντέλα από έντονο ασετάτ να διακοσμούνται με το λογότυπο - μονόγραμμα TH.

Τα γυαλιά οράσεως είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικά ελαφρύ μέταλλο ή ασετάτ, σε κομψές χρωματικές αντιθέσεις. Η συλλογή διατίθεται παγκοσμίως στην διεύθυνση tommy.com, στα καταστήματα TOMMY HILFIGER, και σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών από τον Οκτώβριο 2022.

Γυναικεία Γυαλιά Ηλίου

Μοντέλο TH 1957/S: Αντλώντας έμπνευση από τα σχήματα cat-eye της δεκαετίας του 1950, αυτό το μεγάλου μεγέθους μοντέλο είναι κατασκευασμένο από ασετάτ και διαθέτει το μεταλλικό μονόγραμμα TH στους βραχίονες. Επιπλέον, στο αριστερό ακροβραχιόνιο διακρίνεται η χαρακτηριστική κόκκινη, άσπρη και μπλε ρίγα. Διατίθεται σε κρεμ με καφέ φακούς, μαύρο με σκούρους γκρι φακούς, μπορντό με ροζ φακούς και ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς.

 συλλογή γυαλιών

Μοντέλο TH 1966/S: Ένα μοντέλο σε κλασικό ορθογώνιο σχήμα από ασετάτ και διακοσμημένο με το μεταλλικό μονόγραμμα TH στους βραχίονες. Διατίθεται σε: ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, κόκκινο με ροζ ντεγκραντέ φακούς, μπλε με εφέ μαρμάρου με μπλε φακούς και μαύρο με γκρι φακούς.

Tommy Hilfiger

Ανδρικά Γυαλιά Ηλίου

Μοντέλο TH 1938/S: Αυτό το ευκολοφόρετο μοντέλο σε ορθογώνιο σχήμα είναι κατασκευασμένο από βιώσιμο, ανανεωμένο ασετάτ. Τα μικρά, στρογγυλεμένα μεταλλικά στοιχεία στο μπροστινό μέρος και τους βραχίονες ολοκληρώνουν μοναδικά την εμφάνιση, ενώ στο αριστερό ακροβραχιόνιο διακρίνεται η εμβληματική κόκκινη, άσπρη και μπλε ρίγα. Διατίθεται σε γκρι με μπλε φακούς, μπλε με γκρι φακούς, μαύρο με γκρι φακούς και ταρταρούγα με γκρι φακούς.

Ο Tommy Hilfiger παρουσιάζει τη συλλογή γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022

Μοντέλο TH 1939/S: Σχεδιασμένα με το εμβληματικό σχήμα παντό, αυτά τα γυαλιά ηλίου διαθέτουν γέφυρα σε σχήμα «ωμέγα» και είναι κατασκευασμένα από βιώσιμο, ανανεωμένο ασετάτ. Στους βραχίονες μικρά, στρογγυλεμένα μεταλλικά στοιχεία ολοκληρώνουν την χαρακτηριστική εμφάνιση, ενώ στο αριστερό ακροβραχιόνιο διακρίνεται η εμβληματική κόκκινη, άσπρη και μπλε ρίγα. Διατίθεται σε: ταρταρούγα με μπλε φακούς, μπλε με γκρι φακούς, μαύρο με γκρι φακούς, διαφανές με καφέ φακούς και γκρι με γκρι φιμέ φακούς.

Tommy Hilfiger παρουσιάζει τη συλλογή γυαλιών

Ανδρικά Σπορ Γυαλιά Ηλίου

Αυτή η νέα σειρά γυαλιών ηλίου είναι για τους λάτρεις της δράσης ή των σπορ - είτε στην πόλη, στην παραλία, στο βουνό ή σε κάποιο άθλημα. Οι ειδικοί ΤΕΧΝΙΚΟΙ φακοί υψηλής αντίθεσης προσφέρουν βέλτιστη προστασία από τον ήλιο και εξασφαλίζουν καλύτερη όραση που μπορεί να διακρίνει περισσότερες λεπτομέρειες και καλύτερη ευκρίνεια. Οι φακοί είναι χρωματισμένοι σε κόκκινη ή μπλε απόχρωση, εμπνευσμένοι από τα χρώματα της εμβληματικής σημαίας TOMMY HILFIGER.

Μοντέλο TH 1951/S: Μοντέλο σε τετράγωνο, σπορ σχήμα, με μετώπη από injection και πολυκαρβονικούς φακούς. Οι διάτρητοι βραχίονες χαρίζουν λειτουργικό και σπορ ύφος, το οποίο τονίζεται από την αντίθεση των χρωμάτων. Ο μπλε καθρεπτέ φακός υψηλής αντίθεσης διαθέτει γκρι βάση που βοηθά στην σκίαση και τον κορεσμό των χρωμάτων, ώστε να ενισχύονται οι λεπτομέρειες και εξασφαλίζεται καθαρότερη όραση. Ο κόκκινος καθρεπτέ φακός υψηλής αντίθεσης διαθέτει καφέ βάση που ενισχύει φυσικά τις χρωματικές αντιθέσεις. Διατίθεται σε μαύρο/κόκκινο με γκρι/κόκκινους καθρεπτέ φακούς, μεταλλικό μπλε με μπλε καθρεπτέ φακούς υψηλής αντίθεσης, μεταλλικό γκρι με κόκκινους καθρεπτέ φακούς υψηλής αντίθεσης, ματ μαύρο με γκρι πολωτικούς φακούς και ματ γκρι με μπλε φακούς.

 συλλογή γυαλιών

Μοντέλο TH 1952/S: Μοντέλο σε ορθογώνιο, σπορ σχήμα, με μετώπη από injection και πολυκαρβονικούς φακούς. Οι διάτρητοι βραχίονες χαρίζουν λειτουργικό και σπορ ύφος, το οποίο τονίζεται από την αντίθεση των χρωμάτων. Αυτό το σχέδιο διαθέτει μπλε τεχνικούς καθρεπτέ φακούς υψηλής αντίθεσης, οι οποίοι αποτελούν ιδανική επιλογή για έντονες δραστηριότητες: η γκρι βάση του φακού βοηθά στη σκίαση και τον κορεσμό των χρωμάτων, γεγονός που ενισχύει τις αντιθέσεις και εγγυάται καθαρότερη όραση. Διατίθεται σε μεταλλικό γκρι με ασημί καθρεπτέ φακούς, ματ μαύρο με γκρι πολωτικούς φακούς, ματ μπλε με γκρι φακούς, μεταλλικό μπλε με μπλε καθρεπτέ φακούς υψηλής αντίθεσης και ματ μαύρο/μπλε με γκρι/κόκκινους καθρεπτέ φακούς.

Tommy Hilfiger

Οι φίλοι και οι ακόλουθοι της μάρκας μπορούν να συμμετέχουν στην συζήτηση στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας τα διακριτικά @TommyHilfiger και #TommyHilfiger.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share