Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φέρνει τη μεγάλη ανατροπή στην ελληνική αγορά - Αλλάζει τα πάντα ο Σκλαβενίτης

Μεγάλο βήμα!

14 Νοεμβρίου 2022 13:24
Φέρνει τη μεγάλη ανατροπή στην ελληνική αγορά - Αλλάζει τα πάντα ο Σκλαβενίτης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σκλαβενίτης κάνει συνεχώς πρωτοποριακές του κινήσεις. Η νέα απόφαση της αλυσίδας σούπερ μάρκετ λοιπόν, θα κάνει και τις υπόλοιπες να ακολουθήσουν το παράδειγμα.

Δείτε επίσης: Καλάθι του νοικοκυριού: Ανακούφιση για τους πελάτες ΑΒ Βασιλόπουλου, Σκλαβενίτη, Lidl, Μασούτη και άλλων σούπερ μάρκετ - Τα προϊόντα με νέες μειώσεις και το «ντου» του E-Food

Τι συμβαίνει με τον Σκλαβενίτη

Μεγάλα σούπερ μάρκετ, όπως γίνεται γνωστό είναι έτοιμα να «κόψουν» τα φυλλάδια και να ενημερώνουν με άλλους τρόπους τους καταναλωτές για τις προσφορές της εβδομάδας. Tο παράδειγμα του Σκλαβενίτη αναμένεται να ακολουθήσουν και οι άλλοι μεγάλοι παίκτες των σούπερ μάρκετ καθώς αναμένεται να προχωρήσουν σε περικοπές φυλλαδίων και διαφημίσεων.

Πρόκειται για φυλλάδια με τα οποία διαφήμιζαν τα προϊόντα που είναι σε προσφορά στα ράφια των καταστημάτων. Μάλιστα, οι όποιες αποφάσεις λάβουν οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ αναμένεται να εφαρμοστούν από το 2023. Τις σκέψεις αυτές κάνουν οι αλυσίδες τόσο εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης της τιμής του χαρτιού όσο και για τον πληθωρισμό που έχει αυξήσει σημαντικά τις τιμές τόσο σε προϊόντα όσο και το κόστος ενέργειας.

Σκλαβενιτης σουπερ μαρκετ

Η ανακοίνωση για την απάτη εις βάρος του

Άγνωστοι χρησιμοποιούν παράνομα την επωνυμία, το σήμα, φωτογραφίες και λοιπά στοιχεία της Επιχείρησής μας σε εικονικούς διαγωνισμούς –οι οποίοι αναρτώνται σε λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες–, με σκοπό την απόσπαση προσωπικών στοιχείων των συμμετεχόντων.

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες καλούνται να κοινοποιήσουν τον σχετικό σύνδεσμο ή/και να απαντήσουν σε ερωτήσεις, καταχωρίζοντας προσωπικά στοιχεία τους, με δήθεν όφελος είτε δωροεπιταγές για αγορές από τα Καταστήματά μας είτε μετρητά είτε άλλα δώρα.

Η Επιχείρησή μας δεν διενεργεί τέτοιου είδους διαγωνισμούς και έχει προβεί σε καταγγελία στις αρμόδιες Αρχές. Συστήνεται στους χρήστες του διαδικτύου να μην ακολουθούν τέτοιου είδους συνδέσμους και να διαγράφουν άμεσα τυχόν παραπλανητικά μηνύματα. Σε περίπτωση που έχουν ήδη καταχωρίσει προσωπικά στοιχεία τους, συστήνεται να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (τηλ.: 11188, email: [email protected]).

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share