Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εκπτωτικός "πυρετός" στα ZARA - Το πράσινο πουλόβερ με 15,99 ευρώ που έχει κάνει πάταγο

Είναι σε έκπτωση 40%

10 Νοεμβρίου 2022 13:21
Εκπτωτικός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι φθινοπωρινές εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει για τα καλα με τα καταστήματα ρούχων να δίνουν μοναδικές προσφορές στους καταναλωτές να προμηθευτούν μοντέρνα κομμάτια σε ασυναγώνιστες τιμές.

Με μία γρήγορη ματιά στο ηλεκτρονικό κατάστημα του ZARA ανακαλύψαμε το πουλόβερ που θα πρωταγωνιστήσει αυτό τον χειμώνα.

Είναι πράσινο με ανάποδη πλέξη και συνδυάζεται από μαύρα παντελόν μέχρι μαύρη φούστα με ψηλά μποτίνια ή λευκά sneakers για all day looks. Με την ευκαιρία, δείτε το φόρεμα για γυναίκες άνω των 50 που έχει κάνει χαμό.

Κοστίζει 15,99 ευρώ με την έκπτωση 40% (αρχική τιμή 27,95 ευρώ).

Εκπτωτικός 'πυρετός' στα ZARA - Το πράσινο πουλόβερ με 15,99 ευρώ που έχει κάνει πάταγο

Το πουλόβερ που θα πρωταγωνιστήσει αυτον τον χειμώνα βρίσκεται στα ZARA και κοστίζει μόνο 11,99 ευρώ

Και αυτόν τον χειμώνα τα ZARA προτείνουν μοναδικές στυλιστικές επιλογές για όλα τα γούστα σε ασυναγώνιστες τιμές. Οι προσφορές στην αγαπημένη αλυσίδα ρούχων ξεκίνησε και ο καταναλωτικός "πυρετός" ανεβαίνει. Με την ευκαιρία, δείτε τα περιζήτητα denim κομμάτια των ZARA σε τιμές σοκ.

Με μία γρήγορη ματιά στο ηλεκτρονικό κατάστημα ανακαλύψαμε το πουλόβερ που χρειάζεστε σίγουρα αυτή την εποχή για να απογειώσετε τα outfits σας. Θα το βρείτε σε σκούρο κόκκινο και άλλα 7 μοναδικές αποχρώσεις.

Το πουλόβερ που θα πρωταγωνιστήσει αυτον τον χειμώνα βρίσκεται στα ZARA και κοστίζει μόνο 11,99 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share