Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Χαλάρωσε, αφέσου και go with the ZERO Feel Flow

Η τελευταία προσθήκη του sloggi στη σειρά ZERO Feel δε μένει στο συρτάρι με τα εσώρουχα… γιατί είναι ένα total look απόλυτης άνεσης

25 Οκτωβρίου 2022 12:48
Χαλάρωσε, αφέσου και go with the ZERO Feel Flow
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πότε ένα ZERO μπορεί να σου δώσει τόσα πολλά; Όταν με ZERO ραφές, πίεση και σημάδια, σου χαρίζει την απόλυτη άνεση. Γι’ αυτό ακριβώς το σώμα σου θα λατρέψει την ολοκαίνουργια σειρά sloggi ZERO Feel Flow που έχει όλα τα συστατικά για ένα bodywear που σου φέρνει… ευτυχία!

Τόσο σύγχρονη, σαν να έρχεται από το μέλλον, αυτή η uber-μοντέρνα σειρά πιάνει στον αέρα τι είναι άνετο και cool αυτήν την εποχή. Μιλάμε για σχέδια που δεν πάνε απλά παραπέρα, αλλά ξεφεύγουν εντελώς! Εκτός από ακαταμάχητα στιλάτα σουτιέν και σλιπ, η ZERO Feel Flow κάνει ένα τεράστιο άλμα μπροστά και παρουσιάζει all-day leggings και tops – για να μπορείς να ζεις έντονα ή να χουχουλιάζεις μέσα στα sloggi σου ολοκληρωτικά, από την κορυφή έως τα νύχια.

Ο μοντέρνος κι άνετος σχεδιασμός σημαίνει ότι μπορείς να αποκτήσεις πανεύκολα ένα cool look, ενώ νιώθεις απαράμιλλη άνεση και αισθάνεσαι τόσο cozy όταν είσαι έξω, όσο κι όταν αράζεις στο σπίτι. Τα top έχουν τετράγωνη λαιμόκοψη και μία αίσθηση διπλής τιράντας που τους προσθέτει edge, ενώ το απαλό, ανάγλυφο ύφασμα με 360ο ελαστικότητα, πάντα επανέρχεται στο αρχικό του σχήμα. Συνώνυμα της άνεσης, τα sloggi ZERO Feel Flow προσφέρουν απαράμιλλη στήριξη χωρίς μπανέλες, ενώ οι αποσπώμενες ενισχύσεις, σου δίνουν την ελευθερία να τα φοράς και να είσαι, όπως ακριβώς θέλεις και αισθάνεσαι, κάθε στιγμή της ημέρας.

Χαλάρωσε, αφέσου και go with the ZERO Feel Flow

Η σειρά ZERO Feel μας χαρίζει αυτό το feeling «μηδενικής» αίσθησης από το 2015 και για τη σεζόν Autumn/Winter 2022, πέρα από την προσθήκη του εξαιρετικού ZERO Feel Flow, η ZERO Feel έπαιξε δυνατά και με τα χρώματα, προσθέτοντας στην κλασική της παλέτα νέα υπέροχα χρώματα που απέχουν πολύ από τα συνηθισμένα. Θες να μάθεις και το καλύτερο; Η σειρά είναι φτιαγμένη εν μέρει από ανακυκλωμένα υλικά, ώστε να νιώθεις άνετα και ωραία μέσα-έξω με αυτό που φοράς!

Οπότε, αφαίρεσε πίεση, ετικέτες και σημάδια από τη ζωή σου, και πρόσθεσε ελευθερία, στήριξη και άνεση. Τι μένει; ZERO Feel Flow = ακριβώς αυτό που ψάχνεις!

Τα sloggi στα social: FB > sloggi

IG > sloggi

Sloggi ZERO Feel Flow (link to eshop) > www.triumpheshop.gr

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share