Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ωμός εκβιασμός του Απόστολου Βακάκη στους εργαζόμενους στα Jumbo: Τους ζητά τις Κυριακές να...

Η νέα απαράδεκτη απόφαση

20 Οκτωβρίου 2022 10:23
Ωμός εκβιασμός του Απόστολου Βακάκη στους εργαζόμενους στα Jumbo: Τους ζητά τις Κυριακές να...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα Jumbo έχουν πολλές φορές συνδυάσει το όνομά τους με αρνητικές ειδήσεις σχετικά με το καθεστώς, υπό το οποίο δουλεύουν οι εργαζόμενοι, με αρκετές καταγγελίες να έχουν δει κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας, αφήνοντας μια σκοτεινή εκδοχή για την επιτυχημένη επιχείρηση του Απόστολου Βακάκη.

Τις τελευταίες ώρες, όμως, όπως ενδεχομένως θα έχουν προσέξει οι συστηματικοί χρήστες των social media, το Twitter έχει... βουίξει με μια νέα πρακτική της γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών, με τον ιδιοκτήτη της να επιδίδεται σε έναν ωμό εκβιασμό εναντίον των ιδίων των εργαζομένων του, τη στιγμή που φημολογείται ακόμη και το λουκέτο. Αυτό που τους ζητά φαίνεται να ξεπερνά κάθε προηγούμενο, κάνοντας «μάυρες» για εκείνους τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ωμός εκβιασμός του Απόστολου Βακάκη στους εργαζόμενους στα Jumbo: Τους ζητά τις Κυριακές να...

Η απαράδεκτη απόφαση Βακάκη για τις γιορτές

Δεν φτάνει μόνο το γεγονός, ότι ζήτησε η 26η Δεκεμβρίου να μην είναι αργία. Αυτό μοιάζει να είναι το λιγότερο. Το ακόμη χειρότερο, που καταγγέλλεται, είναι πως τα Jumbo υποχρεώνουν τους εργαζομένους για τις δύο Κυριακές του εορταστικού ωραρίου, να εργαστούν κανονικά στο 8ωρο τους, αλλά να χτυπήσουν κάρτα για 5ωρο, χάνοντας με αυτό τον τρόπο δύο ρεπό, ήτοι επί της ουσίας τις δύο μέρες αργίας των Χριστουγέννων.

Η καταγγελία αυτή έχει προκαλέσει σάλο στα social media, όπου πρωτοστατεί το hashtag #cancel_jumbo, με τον Απόστολο Βακάκη να δείχνει να εκμεταλλεύεται με κάθε τρόπο τον ιδρώτα των εργαζομένων του Jumbo, αφού και ο ίδιος δεν έχει σπεύσει να απαντήσει σχετικά με τις κατηγορίες αυτές, γεγονός που φανερώνει ενοχή από την πλευρά του.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share