Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Στενάζουν» οι διάδρομοι στα Lidl - Ξεκίνησαν προσφορές που κάνουν πάταγο!

Αδειάζουν ήδη τα ράφια

13 Οκτωβρίου 2022 10:12
«Στενάζουν» οι διάδρομοι στα Lidl - Ξεκίνησαν προσφορές που κάνουν πάταγο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Lidl καθημερινά βάζουν σούπερ προσφορές στα ράφια των καταστημάτων τους, έτσι ώστε να βοηθήσουν τους καταναλωτές τους να κάνουν τις αγορές τους όσο πιο οικονομικά γίνεται για να μην μπαίνει το χέρι πολύ βαθιά μέσα στην τσέπη.

Αύριο 13/10 λοιπόν, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει στην γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, προϊόντα κρεοπωλείου, μαναβικής και όχι μόνο με έκπτωση.

Να σημειωθεί πως οι προσφορές του φυλλαδίου, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα. Λόγω περιορισμένου χώρου σε ορισμένα καταστήματα πιθανόν να μην βρείτε κάποια από τα διαφημιζόμενα προϊόντα. Να σημειωθεί πως το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο για τα Lidl, καθώς ένα νέο κατάστημα άνοιξε στην Αθήνα και πουλάει παρόμοια προϊόντα.

Οι προσφορές από τα Lidl

προσφορεσ-λιντλ-φυλλαδιο-13-10

Προσοχή: Αν έχετε αυτό το προϊόν από τα Lidl πρέπει να το καταστρέψετε αμέσως!

Το ανώτατο δικαστήριο της Ελβετίας αποφάσισε πρόσφατα πως τα παραδοσιακά πλέον σοκολατένια κουνελάκια της σοκολατοποιίας υψηλής ποιότητας Lindt & Spruengli, αξίζουν προστασία από προϊόντα αντιγραφής. Μαζί με αυτή την απόφαση διέταξε, επίσης, τη γερμανική εταιρεία Lidl να σταματήσει να πουλά ένα παρόμοιο προϊόν στην Ελβετία και να καταστρέψει το υπόλοιπο απόθεμά της.

Η Lidl πωλεί επίσης σοκολατένια λαγουδάκια, τα οποία ανήκουν σε μια άλλη εταιρεία, αλλά προσομοιάζουν πολύ αυτά της Lindt & Spruengli. Παράλληλα, μερικά πολύ ευχάριστα νέα έγινε γνωστά για τα Lidl καθώς όπως ανακοινώθηκε κατέκτησαν έντεκα νέα βραβεία, 4 Gold, 3 Silver και 4 Bronze στο πλαίσιο της διοργάνωσης των φετινών Supermarket Awards, τον θεσμό που αναγνωρίζει και επιβραβεύει κάθε χρόνο τα εξαιρετικά επιτεύγματα και τις αποτελεσματικές πρωτοβουλίες σε κάθε κλάδο, οι οποίες συνέβαλαν ουσιαστικά στην αναβάθμιση των επιχειρήσεων και του λιανεμπορίου τροφίμων συνολικά.

Έπειτα από έρευνες που υποβλήθηκαν από την ίδια τη Lindt, κατέληξε πως το πασχαλινό λαγουδάκι τους ήταν πολύ γνωστό στο κοινό. Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο συμφώνησε, προσθέτοντας ότι τα δύο προϊόντα είναι πιθανό να συγχέονται, παρόλο που υπήρχαν κάποιες διαφορές μεταξύ τους.

Με αυτή την απόφαση ανετράπη προηγούμενη η οποία είχε δικαιώσει την Lidl έναντι της Lindt. Η ελβετική σοκολατοποιία έχει δώσει πολλές δικαστικές μάχες για να προστατεύσει ένα από τα προϊόντα της, ειδικά αυτά με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, το ομοσπονδιακό δικαστήριο της Γερμανίας έκρινε πέρυσι ότι το πασχαλινό κουνέλι τυλιγμένο με φύλλο αλουμινίου έχει προστασία εμπορικού σήματος.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share