Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πήραν «φωτιά» τα ράφια του Σκλαβενίτη – Τι κερδίζουν όσοι πάνε νωρίς

Χαμός στην αλυσίδα!

6 Οκτωβρίου 2022 12:48
Πήραν «φωτιά» τα ράφια του Σκλαβενίτη – Τι κερδίζουν όσοι πάνε νωρίς
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σούπερ προσφορές στις τιμές μιας σειράς προϊόντων και 1+1 δώρο ανακοίνωσαν για την έναρξη της εβδομάδας για άλλη μια φορά τα σούπερ μάρκετ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ».

Κερδισμένοι είναι όσοι πελάτες πάνε στα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας με το πρωινό άνοιγμα, καθώς με αυτόν τον τρόπο γλιτώνουν τον αναμενόμενο συνωστισμό και έχουν στη διάθεσή τους όλες τις προσφορές, δηλαδή δεν διατρέχουν τον κίνδυνο να χάσουν ούτε μια προσφορά, λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Δείτε επίσης: «Έσκασε» deal-μαμούθ: Αλλάζει χέρια μεγάλο σούπερ μάρκετ!

Δυναμικά ανοίγουν την εβδομάδα στο Σκλαβενίτη ! Ανακοινώθηκαν νέες τρομερές προσφορές! Συγκεκριμένα, η γνωστή αλυσίδα αποφάσισε να «σπρώξει» μια σειρά από προϊόντα σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ, βάζοντας ειδικές προσφορές και 1+1 δώρο! Με αυτή την κίνηση, πολλοί θα σπεύσουν από αύριο (7/10) στα καταστήματα.

Στα 4 δισ. ευρώ οι πωλήσεις του ομίλου το 2021

σουπερ-μαρκετ-σκλαβενιτησ-προσφορεσ-6-10

Συνεχίστηκε η ανοδική πορεία του ομίλου σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και το 2021 κατακτώντας για άλλη μία φορά την κορυφή του κλάδου του λιανεμπορίου. Σύμφωνα με τις οικονομικές καταστάσεις που δημοσίευσε σήμερα ο όμιλος εμφάνισε πωλήσεις ύψους 3,98 δισ. ευρώ έναντι 3,79 δισ. το 2020.

Σε ότι αφορά στα Κέρδη προ Τόκων, Φόρων και Αποσβέσεων αυτά ανήλθαν σε 292,7 εκατ. ευρώ από 261,4 εκατ. ευρώ το 2020 ενώ τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 92,5 εκατ. ευρώ, ποσοστό 2,3% επί του συνολικού κύκλου εργασιών.

Σε ότι αφορά τη μητρική εταιρεία, δηλαδή τις Υπεραγορές Σκλαβενίτη, ο κύκλος εργασιών ανήλθε στα 3,3 δισ. ευρώ από 3.15 δισ. το 2020. Τα Κέρδη προ Τόκων, Φόρων και Αποσβέσεων ανήλθαν σε 251,2 εκατ. ευρώ έναντι 224,9 εκατ. το 2020 και τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 82,3 εκατ. ευρώ, ποσοστό 2,5% επί του συνολικού κύκλου εργασιών.

Στην επιστροφή σε κερδοφορία, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, συνέβαλε το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης, που ακολουθεί η Επιχείρηση.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από ένα επενδυτικό πρόγραμμα άνω των 63 εκατ. ευρώ, το 2021 η ΕΥΣ συνέχισε να θέτει σε προτεραιότητα: την οργανική ανάπτυξη του δικτύου της, ιδρύοντας 6 νέα καταστήματα σε Σκιάθο, Ρίο, Σπάρτη, Γιαννιτσά, Τρίκαλα και Νάουσα, την ανακαίνιση σε περισσότερα από 80 καταστήματα σε διάφορες περιοχές της χωράς και την ενδυνάμωση της ψηφιακής της παρουσίας, μέσω της επέκτασης του eMarket σε τρεις νέες περιοχές (Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Λάρισα).

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share