Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022

ΙΚΕΑ: Αγαπάμε τα ρολά κανέλας και το γιορτάζουμε!

Από τις 4 έως και τις 9 Οκτωβρίου, η ΙΚΕΑ υποδέχεται στα καταστήματά της μικρούς και μεγάλους με πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα!

4 Οκτωβρίου 2022 12:58
ΙΚΕΑ: Αγαπάμε τα ρολά κανέλας και το γιορτάζουμε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, γιορτάζει τα ρολά κανέλας και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε μία εορταστική εβδομάδα με πολλές εκπλήξεις που θα κρατήσουν από 4 έως και 9 Οκτωβρίου* στα καταστήματα ΙΚΕΑ σε όλη την Ελλάδα!

Τα ρολά κανέλας ή cinnamon buns έχουν καταγωγή από τη Σουηδία και είναι ένα εκπληκτικό γλύκισμα που μπορεί να απολαύσει κάποιος όλες τις ώρες της ημέρας. Συνοδευτικό για τον πρωινό ή τον απογευματινό καφέ, για μετά το φαγητό ή ακόμα και μόνα τους, τα ρολά κανέλας είναι πάντα η ιδανική επιλογή για όποιον αναζητά κάτι γλυκό. Το άρωμα της κανέλας σε συνδυασμό με τη μοναδική τους γεύση, τα κάνουν ακαταμάχητα και για όσους είναι λάτρεις της κανέλας, αποτελούν τη νούμερο ένα επιλογή.

 ΙΚΕΑ: Αγαπάμε τα ρολά κανέλας και το γιορτάζουμε!

Η ΙΚΕΑ σάς καλεί για μία εβδομάδα να γιορτάσετε μαζί της στα καταστήματα, να δοκιμάσετε δωρεάν ρολά κανέλας, να τα απολαύσετε πριν ή μετά τα ψώνια σας παρέα με τον αγαπημένο σας καφέ σε προσφορά ή και να τα προμηθευτείτε για το σπίτι από το Σουηδικό Κατάστημα Τροφίμων με -30%. Ακόμα για εκείνες τις μέρες, θα έχετε τη δυνατότητα να διεκδικήσετε στη στιγμή δωροκάρτες ΙΚΕΑ.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα ΙΚΕΑ και γιορτάστε κι εσείς μαζί μας τα ρολά κανέλας!

 ΙΚΕΑ: Αγαπάμε τα ρολά κανέλας και το γιορτάζουμε!

Μάθετε περισσότερα στο IKEA.gr

*Για τις 9 Οκτωβρίου η ενέργεια ισχύει μόνο για το κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share