Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Carolina Herrera: Η νέα συλλογή γυαλιών Φθινόπωρο - Χειμώνας 2022

Για στυλάτες εμφανίσεις!

29 Σεπτεμβρίου 2022 11:05
Carolina Herrera: Η νέα συλλογή γυαλιών Φθινόπωρο - Χειμώνας 2022
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι πιο κομψές φόρμες στολίζονται με πέρλες, ενώ τα πιο παιχνιδιάρικα σχέδια έχουν διακοσμηθεί με τις χαρακτηριστικές ρίγες στον εσωτερικό μεταλλικό πυρήνα ή με έντονα μοτίβα σε όλη την έκταση των βραχιόνων και τα ευκολοφόρετα μοντέλα διαθέτουν διακριτικές ρίγες από σμάλτο σε χρωματικές αντιθέσεις στα πλαϊνά.

PEARLS | ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HER 0076/S

Κομψά, υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου σε σχήμα πεταλούδα από μέταλλο, διακοσμημένα με πέρλες σε όλο το μπροστινό μέρος, για μια αίσθηση πολυτέλειας. Οι λεπτοί, σωληνωτοί βραχίονες φέρουν χαραγμένο το λογότυπο CAROLINA HERRERA, ενώ τα ακροβραχιόνια καταλήγουν σε ένα μαργαριταρένιο ημισφαίριο.

Χρωματική παλέτα: χρυσό με πράσινους ντεγκραντέ φακούς, ροζ χρυσό με καφέ ντεγκραντέ φακούς, ροζ χρυσό με γκρι φακούς, χάλκινο χρυσό με ροζ καθρεπτέ φακούς.

PEARLS |ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HER 0078/G/S

Λαμπερά, υπερμεγέθη injected γυαλιά ηλίου σε τετραγωνισμένο σχήμα σε κομψές ντεγκραντέ αποχρώσεις, διακοσμημένα διακριτικά με μια πέρλα στους σωληνωτούς βραχίονες, για μια αίσθηση πολυτέλειας. Οι λεπτοί, σωληνωτοί βραχίονες φέρουν χαραγμένο σε μέταλλο το λογότυπο CAROLINA HERRERA, ενώ τα ακροβραχιόνια καταλήγουν σε ένα μαργαριταρένιο ημισφαίριο.

PEARLS |ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ HER 0080

Μοντέρνα, υπερμεγέθη injected γυαλιά οράσεως σε σχήμα πεταλούδα, διακοσμημένα διακριτικά με μια πέρλα στους σωληνωτούς βραχίονες, για μια αίσθηση πολυτέλειας. Οι λεπτοί, σωληνωτοί βραχίονες φέρουν χαραγμένο σε μέταλλο το λογότυπο CAROLINA HERRERA, ενώ τα ακροβραχιόνια καταλήγουν σε ένα μαργαριταρένιο ημισφαίριο.

Χρωματική παλέτα: καφέ/μπεζ, πράσινο/πετρόλ, ταρταρούγα, μαύρο.

GOLDEN STRIPES |ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HER 0081/S

Φινετσάτα, οβάλ γυαλιά ηλίου, κατασκευασμένα αριστοτεχνικά από έντονο ασετάτ και διακοσμημένα με τις εμβληματικές διαγώνιες ρίγες στον εσωτερικό μεταλλικό πυρήνα των βραχιόνων, σε παιχνιδιάρικη γυαλιστερή/ματ αντίθεση. Το κομψό ύφος υπογραμμίζεται από τους στρογγυλεμένους βραχίονες που φέρουν διακριτικά το λογότυπο CAROLINA HERRERA, ενώ στα ακροβραχιόνια διακρίνεται ένα γυαλιστερό, στρογγυλεμένο, τρισδιάστατο ένθετο με το μονόγραμμα της μάρκας.

Χρωματική παλέτα: πράσινο με πράσινους φακούς, ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο με γκρι φακούς.

GOLDEN STRIPES |ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HER 0082/S

Φινετσάτα, υπερμεγέθη, τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου, κατασκευασμένα αριστοτεχνικά από έντονο ασετάτ και διακοσμημένα με τις εμβληματικές διαγώνιες ρίγες στον εσωτερικό μεταλλικό πυρήνα των βραχιόνων, σε παιχνιδιάρικη γυαλιστερή/ματ αντίθεση. Το κομψό ύφος υπογραμμίζεται από τους στρογγυλεμένους βραχίονες που φέρουν διακριτικά το λογότυπο CAROLINA HERRERA, ενώ στα ακροβραχιόνια διακρίνεται ένα γυαλιστερό, στρογγυλεμένο, τρισδιάστατο ένθετο με το μονόγραμμα της μάρκας.

Χρωματική παλέτα: μπορντό με ροζ ντεγκραντέ φακούς, ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο με γκρι φακούς.

GOLDEN STRIPES |ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HER 0087/S

Υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου από ασετάτ σε τετραγωνισμένο σχήμα διακοσμημένα με κάθετες, φαρδιές ή στενές ρίγες σε μονοχρωμίες αντίθεσης στους βραχίονες, ως μια νέα εικαστική ερμηνεία αυτού του εμβληματικού χαρακτηριστικού κώδικα. Ο τολμηρός και συνάμα ευκολοφόρετος σχεδιασμός αποτυπώνει μια κομψή και σύγχρονη αίσθηση, χάρη στα στρογγυλεμένα προφίλ και τα ακροβραχιόνια που ξεχωρίζουν διακριτικά με το γυαλιστερό, στρογγυλεμένο, τρισδιάστατο ένθετο με το μονόγραμμα της μάρκας.

Χρωματική παλέτα: ταρταρούγα με ταρταρούγα/κόκκινες ρίγες και καφέ ντεγκραντέ φακούς, μπεζ με μπεζ/ροζ ρίγες και τους καφέ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο με τις μαύρες/λευκές ρίγες και σκούρους γκρι φακούς.

GOLDEN STRIPES |ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ HER 0090

Μοδάτα γυαλιά ηλίου από ασετάτ σε ορθογώνιο σχήμα διακοσμημένα με κάθετες, φαρδιές ή στενές ρίγες σε μονοχρωμίες αντίθεσης στους βραχίονες, ως μια νέα εικαστική ερμηνεία αυτού του εμβληματικού χαρακτηριστικού κώδικα. Ο τολμηρός και συνάμα ευκολοφόρετος σχεδιασμός αποτυπώνει μια κομψή και σύγχρονη αίσθηση, χάρη στα στρογγυλεμένα προφίλ και τα ακροβραχιόνια που ξεχωρίζουν διακριτικά με το γυαλιστερό, στρογγυλεμένο, τρισδιάστατο ένθετο με το μονόγραμμα της μάρκας.

Χρωματική παλέτα: μαύρο με μαύρες/λευκές ρίγες, ταρταρούγα με ταρταρούγα/κόκκινες ρίγες, μπορντό με μπορντό/ροζ ρίγες.

ESSENTIAL: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HER 0111/S

Ελαφριά γυαλιά ηλίου σε τετραγωνισμένο σχήμα από μέταλλο, με το μπροστινό μέρος να διακοσμείται από χρωματικές αντιθέσεις και τους λεπτούς βραχίονες να ξεχωρίζουν χάρη στο εμβληματικό μονόγραμμα CAROLINA HERRERA στην στρογγυλή μεταλλική λεπτομέρεια, ενώ το ίδιο εμβληματικό μονόγραμμα σε κόκκινο χώμα κοσμεί και τα ακροβραχιόνια.

ESSENTIAL: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HER 0112/S

Ελαφριά γυαλιά ηλίου σε σχήμα πεταλούδα από μέταλλο, με το μπροστινό μέρος να διακοσμείται από χρωματικές αντιθέσεις και τους λεπτούς βραχίονες να ξεχωρίζουν χάρη στο εμβληματικό μονόγραμμα CAROLINA HERRERA στην στρογγυλή μεταλλική λεπτομέρεια, ενώ το ίδιο εμβληματικό μονόγραμμα σε κόκκινο χώμα κοσμεί και τα ακροβραχιόνια.

Χρωματική παλέτα: μοβ/λιλά με καφέ ντεγκραντέ φακούς, κόκκινο/μπεζ με ροζ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο/μπεζ με σκούρους γκρι φακούς.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα νέα σχέδια της συλλογής:

Carolina Herrera: Η νέα συλλογή γυαλιών Φθινόπωρο - Χειμώνας 2022
Carolina Herrera: Η νέα συλλογή γυαλιών Φθινόπωρο - Χειμώνας 2022

Carolina Herrera: Η νέα συλλογή γυαλιών Φθινόπωρο - Χειμώνας 2022

Carolina Herrera: Η νέα συλλογή γυαλιών Φθινόπωρο - Χειμώνας 2022

Carolina Herrera: Η νέα συλλογή γυαλιών Φθινόπωρο - Χειμώνας 2022

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share