Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το νέο IKEA Live Shopping Event με τη Μαρία Μπεκατώρου

Η ΙΚΕΑ συνεχίζει τα Live Shopping Events για το 2022, κι αυτή τη φορά δίνοντας ωραίες ιδέες και λύσεις για την ανανέωση της διακόσμησης του σαλονιού!

29 Σεπτεμβρίου 2022 10:28
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το νέο IKEA Live Shopping Event με τη Μαρία Μπεκατώρου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, καλωσορίζει το φθινόπωρο με ένα ξεχωριστό IKEA Live Shopping Event, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στο IKEA.gr. Την αγαπημένη σε όλους διαδραστική εμπειρία παρουσίασε η Μαρία Μπεκατώρου μαζί με τον Θοδωρή Ντούσι, Interior Designer & Home Furnishing Advisor
της ΙΚΕΑ. Κεντρικό θέμα του event ήταν η φθινοπωρινή ανανέωση σαλονιού, όπου παρουσιάστηκαν ιδέες και λύσεις με πρωταγωνιστές τα προϊόντα ΙΚΕΑ.

Οι θεατές ανακάλυψαν πώς μπορούν να κάνουν τον χώρο τους πιο ζεστό, αισθητικά αλλά και πρακτικά, συνδυάζοντας διαφορετικά χρώματα και υφές σε κουρτίνες, χαλιά, διακοσμητικά μαξιλάρια, ριχτάρια και καλύμματα, και δημιουργώντας όμορφες συνθέσεις με προϊόντα ΙΚΕΑ. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν εύκολες λύσεις που δίνουν μια φθινοπωρινή νότα στο σαλόνι, με είδη φωτισμού IKEA αλλά και προτάσεις για κουρτίνες και στόρια, εμπνευσμένες από τα χρώματα του φθινοπώρου.

Ακόμα, οι θεατές ανακάλυψαν προτάσεις για καλύμματα καναπέδων, ριχτάρια αλλά και διακοσμητικά μαξιλάρια και καλύμματα μαξιλαριών σε διάφορα χρώματα και υφάσματα για να δώσουν μία εύκολη νότα ανανέωσης στους χώρους του σαλονιού. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα αρωματικά χώρου, για μία αίσθηση πολυτέλειας και χαλάρωση στον χώρο.

Οι θεατές είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν άμεσα και με διαδραστικό τρόπο τις αγορές τους, αλλά και να θέτουν τα ερωτήματά τους ζωντανά μέσα από το Live Chat.

Αν δεν είχατε την ευκαιρία να δείτε ζωντανά ή επιθυμείτε να απολαύσετε ξανά το IKEA Live Shopping Event, μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο IKEA.gr.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share